Meddela Adobe om säkerhetsproblem

Vårt team med säkerhetsexperter arbetar för att snabbt lösa säkerhetsproblem som rör våra produkter och tjänster.

Om du vill rapportera ett säkerhetsproblem, måste du använda dig av rätt kontaktmetod nedan:

Problem

Kontakt eller resurs hos Adobe

Hur rapporterar jag ett säkerhetsproblem i någon av Adobes produkter, onlinetjänster eller webbegenskaper?

Besök Adobes sårbarhetsupplysningsprogram på HackerOne eller skicka ett e-postmeddelande till psirt@adobe.com

Hur ger jag feedback på en Adobe-produkt eller -tjänst?

Besök Adobe Help Center.

Var hämtar jag uppdateringar och programfixar för Adobes produkter för datorer och mobilenheter?

Hur rapporterar jag att mitt kreditkort eller mina personuppgifter som är kopplade till en Adobe-produkt eller -tjänst används på ett bedrägligt sätt?

Chatta med Adobes kundtjänst.

Hur rapporterar jag ett e-postmeddelande, en webbplats eller ett popupfönster som felaktigt utger sig för att representera Adobe?

Kontakta phishing@adobe.com.

Hur rapporterar jag att en Adobe-produkt eller -tjänst används eller missbrukas för skadliga eller olagliga syften?

Kontakta abuse@adobe.com.

Hur rapporterar jag piratkopierade program (program som kopieras, säljs eller används utan att ha licensierats korrekt)?