Detta problem kan uppstå när en anpassad sidpanel som använder jQuery är installerad på hemsidan. Kontrollera om en anpassad sidpanel orsakar problemet genom att byta ut avtalets url med

&showheadersidebar=false

och läs in sidan på nytt. Om avtalssidan visas så är det en anpassad sidpanel som orsakar problemet.

I vissa fall kan det hända att ett webbläsartillägg är orsaken till problemet. Om det inte hjälper att lägga till &showheadersidebar=false kan du prova att läsa in avtalet på nytt med webbläsartillägget inaktiverat.

Hitta och ta bort sidpanelkomponenten som orsakar problemet

1. I Salesforce går du till Konfigurera > Anpassa > Startsida > Hemsideslayouter.

2. Klicka på sidlayout och redigera sidlayouten baserat på din profil.

3. Inaktivera alla anpassade sidpanelkomponenter och spara ändringarna.

4. Prova att skapa eller visa ett avtal och se om det fungerar.

Om avtalet inte visas kan du prova att begränsa utbudet för att se vilken sidpanelkomponent som har problemet.

5. Återaktivera varje komponent en efter en och när du har återaktiverat alla komponenter kontrollerar du om du fortfarande kan visa avtalssidan. Om avtalssidan är tom är troligtvis den senaste komponenten som du aktiverade den som är felaktig.

När den felaktiga sidpanelkomponenten har identifierats uppdaterar du komponenten så att den inte längre använder jQuery. Mer information finns via följande länkar:

Versionsinformation för Salesforce, sommaren 14

Slut på lösningar för JavaScript-sidpanel