Adobe Stock och K-12-utbildningskonton | Vanliga frågor

Är du begränsad från att använda Adobe Stock på ett K-12-utbildningskonto? Kan du inte visa sökresultat? Få svar på vanliga frågor om Adobe Stock och K-12-utbildningskonton.

Vissa sökresultat på Adobe Stock-webbplatsen, som bilder och videor, kan vara olämpliga för barn. Om du har en K-12-licens för en Adobe-produkt, till exempel planen Creative Cloud Alla program eller en Spark-plan, kan du inte visa sökresultat på Adobe Stock-webbplatsen.

Samma sak gäller om din e-postadress är kopplad till en K-12-licens och används för ett personligt konto. Då kan du inte välja din personliga profil på Adobe Stock-webbplatsen.

Ja. Du kan skapa ett personligt Adobe Stock-konto. Gå till https://stock.adobe.com och följ instruktionerna. Se till att du använder en e-postadress som inte är kopplad till en K-12-licens på ett annat konto. Det här personliga Adobe Stock-kontot är skilt från ditt företagskonto. Du måste ha ett annat betalningssätt för att köpa planer.

Ja. Du kan använda Adobe Stock med andra typer av planer som inte är specifika för K-12-utbildningskonton.

Ja. Din administratör kan ta bort din tidigare e-postadress som är kopplad till en K-12- eller Spark-licens och tilldela dig en ny. När din tidigare e-postadress har kopplats till en Adobe Stock-licens kan du börja använda Adobe Stock-prenumerationen.

Två olika e-postadresser resulterar i två inloggningar – en som du använder för Adobe Stock och en för K-12-utbildningskontot. Med K-12-utbildningskontot får du inte åtkomst till integreringen av Adobe Stock direkt i Creative Cloud-program eller Spark.

Felmeddelandet ”Adobe Stock är inte tillgängligt på ditt konto” för K-12-konton.
Felmeddelande för K-12-konto

Gör följande om du får det här felmeddelandet och är VIP-medlem och har köpt en Adobe Stock for teams-licens tillsammans med andra K-12-licenser:

• Om du tilldelar K-12-licenser till användarnas plan ser du till att åtkomsten till Adobe Stock blir åtskild.
  • Kontakta din kontoansvariga om du har köpt Adobe Stock for teams och fortfarande har problem med att använda det på ditt nuvarande konto.