Adobe Stock och K-12-utbildningskonton | Vanliga frågor

Är du begränsad från att använda Adobe Stock på ett K-12-utbildningskonto? Kan du inte visa sökresultat? Få svar på vanliga frågor om Adobe Stock och K-12-utbildningskonton.

Vissa sökresultat på Adobe Stock-webbplatsen, som bilder och videor, kan vara olämpliga för barn. Om du har en K-12-licens för en Adobe-produkt, till exempel planen Creative Cloud Alla program eller en Adobe Express-plan, kan du inte visa sökresultat på Adobe Stock-webbplatsen.

Samma sak gäller om din e-postadress är kopplad till en K-12-licens och används för ett personligt konto. Då kan du inte välja din personliga profil på Adobe Stock-webbplatsen.

Ja. Du kan skapa ett personligt Adobe Stock-konto. Gå till https://stock.adobe.com och följ instruktionerna. Se till att du använder en e-postadress som inte är kopplad till en K-12-licens på ett annat konto. Det här personliga Adobe Stock-kontot är skilt från ditt företagskonto. Du måste ha ett annat betalningssätt för att köpa planer.

Ja. Du kan använda Adobe Stock med andra typer av planer som inte är specifika för K-12-utbildningskonton.

Ja. Din administratör kan ta bort din tidigare e-postadress som är kopplad till en K-12-licens eller Adobe Express-licens och tilldela dig en ny. När din tidigare e-postadress har kopplats till en Adobe Stock-licens kan du börja använda Adobe Stock-prenumerationen.

Två olika e-postadresser resulterar i två inloggningar – en som du använder för Adobe Stock och en för K-12-utbildningskontot. Med K-12-utbildningskontot får du inte åtkomst till integreringen av Adobe Stock direkt i Creative Cloud-program eller Adobe Express.

Felmeddelandet ”Adobe Stock är inte tillgängligt på ditt konto” för K-12-konton.
Felmeddelande för K-12-konto

Gör följande om du får det här felmeddelandet och är VIP-medlem och har köpt en Adobe Stock for teams-licens tillsammans med andra K-12-licenser:

• Om du tilldelar K-12-licenser till användarnas plan ser du till att åtkomsten till Adobe Stock blir åtskild.
  • Kontakta din kontoansvariga om du har köpt Adobe Stock for teams och fortfarande har problem med att använda det på ditt nuvarande konto.

Adobe Stock är för närvarande inte tillgängligt för användare på det kinesiska fastlandet. Om du vill få tillgång till Adobe Stock-innehåll från det kinesiska fastlandet måste du köpa en separat licens via en lokal, auktoriserad Adobe-partner.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online