Webbläsare som stöds

Adobe Stock-webbplatsen stöds i olika webbläsare som Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox och Safari.

Ytterligare information

Adobe Stock-webbplatsen stöder Internet Explorer-versionerna 11 och senare. Om du använder en webbläsare som inte stöds, eller en version av en webbläsare som inte stöds, uppmanas du på Adobe Stock-webbplatsen att använda en webbläsare med stöd.