PDF maken werkt niet, leidt tot een foutmelding | Firefox, Chrome

Functie PDF maken leidt tot foutmelding

PDF maken van Firefox of Chrome werkt soms niet, wat soms leidt tot een foutmelding:

• Firefox: "Bij Acrobat is een fout opgetreden bij het converteren naar PDF"
  • Chrome: De conversie blijft hangen op de status “Downloaden voor conversie“ na vertoning van dialoogvenster Opslaan als.

Oplossing: Zorg ervoor dat Acrobat is geactiveerd

Voer de volgende stappen uit om het probleem op te lossen:

1. Zorg ervoor dat uw Acrobat is geactiveerd. Voor meer informatie, zie te activeren of in Adobe-toepassingen uitschakelen.

2. Open Acrobat en maak een PDF van een Word-, Excel-, PPT-, HTML- of TXT-bestand.

3. Probeer opnieuw om een HTML-pagina naar PDF van Firefox of Chrome te converteren.

Opmerking:

Na het uitvoeren van deze stappen is het probleem in principe verholpen. Als u echter nog steeds problemen ondervindt, meld uw probleem dan aan Adobe met het functieaanvraag- of bugrapportformulier.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online