Leer hoe u de Adobe Connect HTML-client inschakelt voor beheerders en gastheren.

Alleen een lid van de groep beheerders kan de Adobe Connect HTML-client voor het gehele account in- of uitschakelen voor deelnemers.

De HTML-client voor een account inschakelen

1. Meld u als beheerder aan bij uw Adobe Connect-account en klik op het tabblad Beheer.

2. Klik op het subtabblad Compatibiliteit en besturing.

3. Open de instellingen voor de HTML-client.

4. Selecteer de opties om de HTML-client in te schakelen voor vergaderingen, virtuele lesruimten, en webinars.

5. Sla de instellingen op.

HTML-client inschakelen

HTML-client inschakelen voor een ruimte

1. Open het tabblad Informatie bewerken voor de virtuele lesruimte, vergadering of seminarruimte. Selecteer vervolgens HTML-client inschakelen voor deelnemers om de HTML-client voor de ruimte in te schakelen.

Optie HTML-client inschakelen

Toetreden tot de ruimte met de HTML-client

Er is ten minste één gastheer vereist met de Adobe Connect-desktoptoepassing om de ruimte te openen en te beheren. De deelnemers hebben toegang tot een livesessie met behulp van de HTML-client, zelfs als Adobe Flash in de browser ontbreekt of is uitgeschakeld.

Krijg toegang tot de ruimte als deelnemer van een computer waarop de Adobe Connect-desktoptoepassing niet is geïnstalleerd. U kunt de vernieuwde Adobe Connect-aanmeldingspagina bekijken.

Aanmeldingsscherm van HTML-client

Treed toe als deelnemer. Als u het volgende (of een vergelijkbaar) screenshot ziet, heeft u de HTML-client gestart.

HTML-client starten