Wat er is veranderd in Camera Raw

Hier leest u wat er is veranderd in Adobe Camera Raw 12.3 (juni 2020-release)

Verscherping alleen toepassen op voorvertoningen

In Camera Raw-voorkeuren is de optie om alleen verscherping op voorvertoningen toe te passen, beëindigd.

Tijdelijke oplossing

Als u de beelden in Camera Raw niet wilt verscherpen, zet u de schuifregelaar voor verscherpen in op nul.

Instellingen opslaan in Camera Raw-database

De optie om Camera Raw-database te kiezen om de afbeeldingsinstellingen op te slaan is vervallen De afbeeldingsinstellingen worden nu opgeslagen in XMP sidecar-bestanden of binnen DNG's U kunt de DNG-instellingen bekijken onder Bestandsbeheer in Camera Raw-voorkeuren.

Optie Aangepaste instellingen

De optie Aangepaste instellingen in het hamburgerpictogram is verwijderd. Dit pictogram is vervangen door het pictogram met de drie puntjes in het rechterdeelvenster. Afbeeldingsinstellingen is Herstellen naar openen, Camera Raw-standaardinstellingen is Standaardwaarden voor RAW-afbeeldingen instellen en Vorige conversie heeft dezelfde naam in het menu met drie puntjes.

Aangepaste instellingen
Het niet langer gebruikte pictogram

Het menu van het pictogram met drie puntjes
Het pictogram met drie puntjes

Verwante informatie