Wanneer u zich probeert aan te melden bij de Adobe Creative Cloud Packager-toepassing, wordt er een leeg wit scherm weergegeven wanneer u uw Adobe ID en wachtwoord hebt ingevoerd.

Leeg wit scherm

Oplossing

Dit probleem treedt op als u speciale tekens (?, /, $, #, %, &) in een veld in uw profiel hebt, zoals, VoornaamAchternaam of Naam van bedrijf.Voer de onderstaande stappen uit om de speciale tekens te verwijderen en het probleem op te lossen.

1. Ga naar www.adobe.com en meld u aan met uw Adobe ID.

2. Klik op Account beheren.

3. Meld u opnieuw aan en navigeer naar Profiel.

4. Verwijder de speciale tekens, indien aanwezig, uit Voornaam, Achternaam of Naam van bedrijf.

5. Klik op Opslaan.

Opmerking:

Dit probleem kan zich ook voordoen als bepaalde velden (zoals Bedrijf) leeg worden gelaten. Zorg dat uw Adobe ID-profiel zo volledig mogelijk is ingevuld.