Creative Cloud-desktopapp synchroniseert bestanden niet

In het deelvenster Bestanden van de Adobe Creative Cloud-desktopapp wordt kort een draaiend wiel weergegeven wanneer u bestandssynchronisatie inschakelt. Vervolgens wordt de knop Synchronisatie starten opnieuw weergegeven, zonder dat het bestand is gesynchroniseerd. Hetzelfde probleem treedt op als u het proces probeert te herhalen.

Opmerking:

Als u sommige bestanden wel en andere niet kunt synchroniseren, lees dan Fout: 'Kan bestanden niet synchroniseren'.

Oplossing: options.tix-bestand verwijderen

Dit probleem treedt op als het pad naar de lokale map (localURL) ontbreekt in het instellingenbestand voor cloudsynchronisatie (options.tix) in de CoreSync-gegevensdirectory. Verwijder het options.tix-bestand om het probleem op te lossen. Voer de volgende stappen uit voor uw besturingssysteem.

Windows

1. Klik in de rechterbovenhoek van de Creative Cloud-desktopapp op het tandwielpictogram en selecteer Afsluiten.

Sluit de Creative Cloud-desktopapp
  2. Klik op Start, typ cmd in het zoekvakje en druk op Enter. De opdrachtprompt wordt geopend.

3. Voer de volgende opdracht uit in Opdrachtprompt:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix
  4. Start de Creative Cloud-desktopapp en start de synchronisatie.

5. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Bestandssynchronisatie hervatten.

Mac OS

1. Klik in de rechterbovenhoek van de Creative Cloud-desktopapp op het tandwielpictogram en selecteer Afsluiten.

Sluit de Creative Cloud-desktopapp
  2. Navigeer naar Mac HD/Applications/Utilities of gebruik de Spotlight-zoekactie om de Terminal te openen.

3. Voer de volgende opdracht uit in Terminal:

rm ~/Library/Application\ Support/Adobe/CoreSync/options.tix
  4. Start de Creative Cloud-desktopapp.

5. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Bestandssynchronisatie hervatten.