De Kuler-extensie in uw Creative Suite 6-toepassing wordt niet geladen en u ontvangt de foutmelding Geen internetverbinding.

Oplossing

1. Sluit alle actieve Creative Suite 6-apps.

2. Download CSXS kuler.zip en pak de inhoud uit naar uw bureaublad.

3. Start Adobe Extension Manager CS6.

Opmerking:

U kunt Adobe Extension Manager CS6 starten vanuit Programma's (Mac) of Alle programma's (Windows). Als Adobe Extension Manager CS6 niet op uw systeem is geïnstalleerd, kunt u het downloaden via de volgende links:

4. Wacht tot Adobe Extension Manager CS6 is geïnitialiseerd en klik op OK in het weergegeven dialoogvenster.

Adobe Extension Manager CS6
  5. Alle Creative Suites 6-apps die op uw systeem zijn geïnstalleerd, worden weergegeven in het deelvenster Producten.

Deelvenster Producten
  6. Klik op Installeren in de bovenste balk.

Installeren
  7. Navigeer naar en zoek CSXS kuler.zxp in de uitgepakte map op uw bureaublad.

8. Bekijk de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

Licentieovereenkomst
  9. Klik op OK in het weergegeven dialoogvenster.

Adobe Extension Manager
  10. De extensie wordt weergegeven onder het deelvenster Extensies wanneer de installatie is voltooid. Sluit Adobe Extension Manager CS6.

Extensies
  11. Start de Creative Suite 6-app. Kuler-extensie wordt goed geladen.

Downloaden