Adobe Send & Track-service-updates

Wat verandert er voor de service Verzenden en bijhouden?

Sinds 11 juli 2018 is Adobe Send & Track niet langer beschikbaar als zelfstandige abonnementsservice.

Vanaf 18 september 2018 is aangepaste branding niet meer beschikbaar.

De basisfuncties voor het verzenden van bestanden blijven beschikbaar als onderdeel van een gratis Adobe Document Cloud-account. De volledige functies voor het verzenden en bijhouden van bestanden, met inbegrip van persoonlijke uitnodigingen, grote documenten, afbeeldingen en audio- en videobestanden, blijven onderdeel uitmaken van Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC en Adobe Acrobat Pro DC.

Kan ik de Verzenden en bijhouden-service blijven gebruiken als bestaande klant?

Bestaande klanten kunnen de functies voor verzenden en bijhouden blijven gebruiken.

Wat gebeurt er als mijn Verzenden en bijhouden-abonnement verloopt of als ik het annuleer?

Na beëindiging van uw Verzenden en bijhouden-abonnement kunt u Verzenden en bijhouden niet weer opnieuw aanschaffen als zelfstandige service. Als u de functies voor verzenden en bijhouden nodig hebt, kunt u een PDF Pack- of een Acrobat DC-abonnement aanschaffen.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

U kunt restitutie aanvragen bij de Adobe-klantenservice. Uw oorspronkelijke betaling wordt pro rata terugbetaald, op basis van de resterende abonnementstijd.

Heb ik nog toegang tot mijn bestanden als ik mijn Verzenden en bijhouden-abonnement annuleer?

Als u bij Document Cloud bent aangemeld met uw Adobe ID, kunt u uw bestanden nog steeds openen en downloaden. En u kunt nog steeds bestanden verzenden, maar met beperkte opties voor bestandsindeling en bestandsgrootte, aangezien u dan met een gratis Document Cloud-account werkt.

Welke functies voor het delen van bestanden zijn beschikbaar met een gratis Document Cloud-account?

Gebruikers van een gratis Document Cloud-account kunnen een koppeling maken om bestanden met anderen te delen en te zien hoeveel ontvangers hun gedeelde bestanden hebben weergegeven.

Aan de slag met uw account

Wat is Adobe Send & Track?

Verzenden en bijhouden is een Adobe Document Cloud-service. Met Verzenden en bijhouden kunt u bestanden als een koppeling verzenden, bestanden bijhouden die u naar specifieke personen hebt verzonden, en een bevestigingsbericht ontvangen wanneer anderen uw bestand bekijken. Als u bestanden verzendt met Verzenden en bijhouden, hoeft u zich geen zorgen te maken over e-mailclients die geen grote bestanden accepteren. Ook kunt u bijhouden wat u allemaal hebt verzonden, in plaats van te vertrouwen op controlesystemen voor levering (of uw e-mailsysteem) als opslagsysteem.

Hoe krijg ik toegang tot Adobe Send & Track?

Met een abonnement op PDF Pack of Acrobat Pro DC hebt u vanuit verschillende locaties toegang tot Adobe Send & Track. Ga naar de pagina met prijsinformatie voor meer informatie.

Wat zijn de systeemvereisten voor Verzenden en bijhouden?

Bekijk de systeemvereisten voor informatie over ondersteunde configuraties.

Werkt Verzenden en bijhouden met mobiele apparaten?

Verzenden en bijhouden werkt met Adobe Document Cloud-services. Wanneer u zich aanmeldt bij uw account via een webbrowser op uw mobiele apparaat, wordt Verzenden en bijhouden weergegeven als een van uw opties. De mobiele ervaring is geoptimaliseerd voor tablets, dus als u bestanden vanaf uw mobiele telefoon verzendt, kan het gebeuren dat de pagina niet volledig op het scherm wordt weergegeven.

Bovendien kunt u de gratis mobiele app van Acrobat Reader voor iOS- en Android-apparaten gebruiken om bestanden snel en eenvoudig naar anderen te verzenden. Als u bestanden via het online dashboard wilt bijhouden, hebt u nog wel uw browser nodig.

In welke talen is Verzenden en bijhouden beschikbaar?

Verzenden en bijhouden is beschikbaar in het Engels, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Braziliaans Portugees, Spaans en Zweeds.

Welke Adobe-producten bevatten de functionaliteit van Adobe Send & Track?

Neem een abonnement op een van de volgende programma's om Adobe Send & Track te kunnen gebruiken:

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Alle Adobe Creative Cloud-apps voor teams of ondernemingen

Welke ondersteuning is beschikbaar Verzenden en bijhouden?

Technische ondersteuning wordt geboden via de online Help, Knowledgebase-artikelen en door gecontroleerde forums. Ga voor meer informatie naar Help en ondersteuning. Als u een betaalabonnement hebt op Adobe Send & Track, hebt u ook recht op ondersteuning via chat of telefoon.

Is Adobe Document Cloud veilig?

Ja. Beveiliging is diep geworteldinde interne cultuur, de software-ontwikkeling en de servicewerkzaamheden van Adobe. Of het nu gaat om identiteitsbeheer, gegevensvertrouwelijkheid of documentintegriteit, Adobe Document Cloud maakt gebruik van toonaangevende beveiligingspraktijken ter maximale bescherming van uw documenten, gegevens enpersoonlijkeinformatie. Voor meer informatie over onze bedrijfsbeveiligingsmethoden, de Adobe Secure Product Lifecycle of de beveiliging van de Adobe Document Cloud-oplossing gaat u naar de Adobe Security-pagina's op adobe.com.

Abonneren/aanmelden

Hoe kan ik Adobe Send & Track aanschaffen?

Neem een abonnement op een van de volgende programma's om Adobe Send & Track te kunnen gebruiken:

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Alle Adobe Creative Cloud-apps voor teams of ondernemingen

Hoe kan ik me aanmelden bij Adobe Send & Track?

Ga naar https://cloud.acrobat.com en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Adobe ID in.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door te klikken op 'Problemen met aanmelden?' op de aanmeldingspagina voor Adobe Send & Track. Kijk in uw e-mailaccount of u een bericht hebt ontvangen met instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Ik heb geen e-mailadresvalidatie ontvangen

Tijdens het proces voor e-mailverificatie en het wachtwoord opnieuw instellen, worden berichten verzonden naar uw e-mailadres. Soms komt een bericht terecht in de map voor ongewenste e-mail. Controleer deze mappen eerst. Als u nog steeds geen bericht hebt ontvangen van Adobe, neemt u contact op met de Technische ondersteuning van Adobe.

Werken met Adobe Send & Track

Welke bestandsindelingen worden ondersteund door Adobe Send & Track?

Verzenden en bijhouden ondersteunt een groot aantal bestandsindelingen, inclusief Adobe Creative Suite-indelingen, ZIP-bestanden, Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Verzenden en bijhouden ondersteunt ook een aantal audio- en video-indelingen.

Sommige bestandstypen kunnen niet worden gedeeld met Verzenden en bijhouden.

Uitgesloten bestandstypen zijn:

• Lettertype-indelingen (zoals TTF, DFONT, OTF)
  • Archiveringsindelingen (TGZ, RAR 7Z, SIT, JAR, WAR, CAB)
  • Systeembestanden en uitvoerbare indelingen (EXE, DLL, JS, VB, BAT, CMD, COM, CPL, SH, CSH, TCSH, KSH, BASH, ZSH, INF, HTA, HLP, INS, ISP, VB, JSE, LNK, MS, PIF, SCR, SHS, WS)
  • Webbestanden (CHM, CRT)
  • Databasebestanden (MDB)
  • Rasterafbeeldingbestanden (PCD, SCT)

Vanaf welke bronnen kan ik bestanden verzenden?

Met Verzenden en bijhouden kunt u bestanden verzenden die op uw computer zijn opgeslagen of bestanden die u al hebt geüpload naar Adobe Document Cloud. Klik hier voor meer informatie over de opslag van documenten met Adobe Document Cloud.

Moet ik mijn bestanden delen met een specifieke persoon, of kan ik ze met meerdere personen tegelijkertijd delen?

U hebt twee opties wanneer u bestanden wilt delen:

• U kunt een e-mail sturen naar een specifiek persoon of naar meerdere personen, waardoor ze toegang krijgen tot uw bestand.
  • U kunt een 'Anonieme koppeling' delen die u naar volledig naar eigen wens publiceert (of u kunt die koppeling alleen naar een aantal personen e-mailen als u daar de voorkeur aan geeft). Met een anonieme koppeling kunt u niet bijhouden welke bestanden door wie worden bekeken.

Hoe krijgt de ontvangende persoon toegang tot de bestanden ik toestuur?

Wanneer u iemand een bestand stuurt, ontvangt die persoon een e-mail met het bericht dat het bestand beschikbaar is. Als de ontvanger op de koppeling in het e-mailbericht klikt, wordt hij doorverwezen naar een pagina waar hij (in de meeste gevallen*) een voorvertoning van het bestand kan bekijken en het bestand kan downloaden. Dit proces kan worden uitgevoerd op een computer, tablet of smartphone.

* Voorvertoningen werken bij bepaalde bestandstypen, zoals PDF, afbeeldingen en Microsoft Office-bestanden, maar niet bij andere indelingen, zoals videobestanden of ZIP-bestanden.

Waar kan ik alle bestanden bekijken die ik heb verzonden?

Wanneer u bent aangemeld bij uw account, kunt u de verzonden bestanden heel eenvoudig vinden.

• Als u in een webbrowser werkt, klikt u eerst op het tabblad Bestanden en vervolgens op Verzonden bestanden.
  • Als u in Acrobat Reader DC of Acrobat DC werkt, klikt u op het tabblad Start en vervolgens op Verzonden.

Klik op een transactie voor meer informatie en voor alle bijhoudgegevens van het desbetreffende bestand.

Wat voor informatie kan ik bijhouden met Adobe Send & Track?

Verzenden en bijhouden toont u verschillende informatie over een verzonden bestand:

• Wanneer het bestand is verzonden.
  • Naar wie het bestand is verzonden (de naam van iedereen die een gepersonaliseerde uitnodiging heeft ontvangen, of gewoon 'anoniem' als u een anonieme koppeling hebt gedeeld).
  • Hoe vaak elke ontvanger een voorvertoning heeft bekeken van een bestand dat u via een gepersonaliseerde uitnodiging hebt verzonden.
  • Wanneer elke ontvanger de voorvertoning heeft bekeken.

Kan ik nagaan welke personen het bestand hebben bekeken?

Wanneer u een gepersonaliseerde uitnodiging naar specifieke personen verzendt, houdt Verzenden en bijhouden bij wanneer deze personen een voorvertoning hebben bekeken of het bestand hebben gedownload. Als u een anonieme koppeling deelt, houdt Verzenden en bijhouden niet bij welke personen een voorvertoning bekijken of het bestand downloaden. In dat geval wordt alleen het totale aantal downloads of voorvertoningen weergegeven.