Adobe Fill & Sign is een nieuwe Adobe-toepassing die onderdeel vormt van Adobe Document Cloud. Als de functie voor het direct verzenden vanuit Adobe Fill & Sign nog niet is toegevoegd, kunt u de tabbladen Bestanden of Verzenden en bijhouden gebruiken.

Verzenden en bijhouden

Met Adobe Send & Track kunt u uw formulier verzenden (of het formulier beschikbaar maken via een openbare koppeling):

1. Meld u met uw Adobe ID en wachtwoord aan bij Adobe Document Cloud op https://cloud.acrobat.com/send.

2. Klik op Bestanden selecteren voor verzending of Bestanden toevoegen en kies Document Cloud-bestanden.

3. Selecteer uw PDF-formulier en klik op Doorgaan.

Uw PDF-formulier selecteren
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u de formulierkoppeling wilt delen, klikt u op Koppeling maken en kopieert u de gegenereerde koppeling. U kunt de gekopieerde koppeling nu in een e-mailclient gebruiken en met anderen delen.
    • Als u het formulier rechtstreeks wilt verzenden, selecteert u Geperersonaliseerde uitnodigingen verzenden, typt u de e-mailadressen van de ontvangers in het veld Verzenden naar en klikt u vervolgens op Verzenden
    Koppeling maken of het formulier verzenden