Acrobat online services beëindigt ondersteuning voor Internet Explorer 11 en Edge Legacy

Einde van ondersteuning voor Internet Explorer 11 (IE11)

Op 17 augustus 2021 wordt de ondersteuning voor IE11 door Microsoft-apps en -services beëindigd. Lees de aankondiging voor meer informatie.

Naar aanleiding hiervan wordt de ondersteuning van IE11 ook door de Adobe Acrobat online services op 23 augustus 2021 gestopt. Einde van ondersteuning betekent dat Adobe niet actief test op softwareproblemen en geen problemen oplost die zijn gerapporteerd of gevonden tijdens het gebruik van de online services van Acrobat op IE11.

Aanbeveling

Adobe raadt aan dat u een ondersteunde browser gebruikt zoals Microsoft Edge. Bekijk de systeemvereisten voor een lijst met alle ondersteunde browsers en apps.

Einde van ondersteuning voor Microsoft Edge Legacy

Vanaf 9 maart 2021 wordt de oude versie van Microsoft Edge niet langer ondersteund door Microsoft. Lees de aankondiging voor meer informatie.

Naar aanleiding hiervan wordt de ondersteuning van Edge Legacy op 23 augustus 2021 ook gestopt door de Adobe Acrobat online services. Einde van ondersteuning betekent dat Adobe niet actief test op softwareproblemen en geen problemen oplost die zijn gerapporteerd of gevonden tijdens het gebruik van de online services van Acrobat op Edge Legacy.

Aanbeveling

Adobe raadt u aan een update van Microsoft Edge uit te voeren of een ondersteunde browser te gebruiken. Bekijk de systeemvereisten voor een lijst met alle ondersteunde browsers en apps.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?