Adobe PDF Pack

Browser

• Microsoft Windows 10 met Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox of Chrome
  • Microsoft Windows 7 met Internet Explorer 11 of hoger, Firefox of Chrome
  • macOS X v10.12 of hoger met Safari 11 of hoger, Firefox of Chrome

Mobiele app*†

Toegang tot en functionaliteit van mobiele app variëren per service.

Het gereedschap Verzenden ter ondertekening is onderdeel van Adobe PDF Pack en is afhankelijk van cloudservices die door Adobe Sign worden geleverd. Voor dit gereedschap gelden unieke browservereisten. Vereisten weergeven.

Taalversies

Engels

Frans

Duits

Japans

Italiaans

Spaans

Nederlands

Braziliaans Portugees

Zweeds

Deens

Fins

Noors

De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en gebruikers moeten akkoord gaan met de aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen en kunnen gebruikersregistratie vereisen. De services kunnen gedeeltelijk of volledig worden gestopt of gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Extra kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.