Visual C++ 2010 Redistributable installeren

Visual C++ 2010 Redistributable om runtime-fout te vermijden

Dreamweaver geeft een fout weer als Microsoft Visual C ++ (x64 en x86) runtime niet beschikbaar is of niet op het systeem is geïnstalleerd.

Op het scherm verschijnt de volgende waarschuwing:

Als de Microsoft Visual C++ (x64 of x86) runtime niet beschikbaar of geïnstalleerd is, treden de volgende problemen op:

• Dreamweaver start niet.
  • De workflow voor beeldoptimalisatie wordt hierdoor beïnvloed.

Oplossing: installeer de Microsoft Visual C++ runtime

Zorg ervoor dat u het Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable-pakket installeert voordat u Dreamweaver versies 18.x, 19.x, 20.x downloadt via elektronische softwaredownload (ESD).

Voer de volgende stappen uit:

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online