Leren en ondersteuning voor Adobe Dreamweaver

Tips voor het oplossen van problemen en help

U kunt Dreamweaver uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Dreamweaver en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hoe u het opnieuw instelt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot de gratis voordelen van Creative Cloud en eventuele bestanden die u op uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Leer hoe u alle site-instellingen importeert en exporteert, inclusief de FTP-verbindingsinstellingen van een computer of de installatie van Dreamweaver naar een andere.

Bekijk deze videotutorial om te leren hoe u Bootstrap-sjablonen gebruikt om snel een interactieve website te maken. Meer informatie over Het maken van Bootstrap-documenten vindt u in dit artikel.

Probeer de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen met Voorvertoning op Apparaat om het probleem op te lossen.

Gebruik Realtimevoorvertoning voor de meest nauwkeurige weergave van hoe uw pagina er in een browser uitziet. Meer informatie vindt u in dit artikel over voorvertoningen van pagina's.

Lees dit artikel met oplossingen als Realtimevoorvertoning niet werkt in Dreamweaver.

Klik hier om te leren hoe u Dreamweaver toegang geeft tot andere apps in macOS 10.14 Mojave-release. 

Het herstellen van de voorkeurenbestanden kan onverwacht gedrag en fouten vaak oplossen. Ook kunt u de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen met Dreamweaver gebruiken, hiermee kunt u vaak ook veel problemen oplossen.

U kunt een probleem ondervinden waarbij de SSH-wachtwoordzin niet wordt ondersteund wanneer u een opslagplaats kloont, of u hebt een probleem met een Xcode-popup als u een Mac gebruikt.

Kom te weten hoe u probleem met de SSH-wachtwoordzin bij het klonen van de opslagplaats oplost of de Xcode-popup omzeilt.

Volg de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen van JavaScript-fouten Dreamweaver.

Probeer de oplossingen in dit DHZ-pakket voor het oplossen van problemen om algemene problemen met Dreamweaver op te lossen.

U kunt extensies en add-ons installeren voor alle Creative Cloud-apps via de Creative Cloud-desktopapp.

Community

Meedoen aan de conversatie.