Problemen met JavaScript-objecten en linting in Dreamweaver 19.0

Probleem 1: JavaScript-objecten zijn niet gedefinieerd in Dreamweaver 19.0

Wanneer u Dreamweaver naar de nieuwste versie 19.0 bijwerkt, krijgt u soms een fout zoals "FOUT: 'document' is niet gedefinieerd. [no-undef]". Bepaalde JavaScript-basisobjecten zoals documenten of vensters zijn niet gedefinieerd.

Omgeving

Dreamweaver 19.0 op alle ondersteunde besturingssystemen.

Beschrijving van probleem

Dreamweaver ondersteunt ECMAScript 6-syntaxis in Dreamweaver 19.0. Dreamweaver ondersteunt ook linting van ECMAScript-code, waarbij ESLint standaard als JavaScript-linter is ingesteld.

In bepaalde gevallen zijn JavaScript-objecten niet gedefinieerd.

Probleem 2: JavaScript-linting werkt niet zoals verwacht

Beschrijving van probleem

Dreamweaver ondersteunt nu ECMAScript 6-syntaxis in Dreamweaver 19.0. Dreamweaver ondersteunt ook linting van ECMAScript-code, waarbij ESLint standaard als JavaScript-linter is ingesteld.

De ESLint-versie die in Dreamweaver 19.0 wordt ondersteund, is 3.19. Bepaalde regels in het configuratiebestand .eslintrc.js, zoals for-direction en getter-return horen bij de laatste versie van ESLint. Daarom doet dit probleem zich voor.

Tussenoplossing 2

Dit probleem is verholpen door het configuratiebestand .eslintrc.js bij te werken. Volg de onderstaande stappen om het bijgewerkte configuratiebestand .eslintrc.js te gebruiken.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online