Dit artikel bevat een overzicht van alle in-app updates die in Dreamweaver beschikbaar zijn. Zie In-app updates installeren als u wilt weten wat in-app updates zijn en hoe u de automatische of handmatige modus voor het installeren van in-app updates kunt inschakelen.

In-app updates

Bootstrap-update - augustus 2016

Met deze update wordt Bootstrap in Dreamweaver bijgewerkt naar versie 3.3.7.

Melding over de update van Bootstrap naar versie 3.3.7 (in de handmatige modus)
Melding over de update van Bootstrap naar versie 3.3.7 (in de handmatige modus)

Na deze update zult u zien dat de volgende bestanden, componenten en sjablonen zijn bijgewerkt naar versie 3.3.7:

• De versie van CSS- en JavaScript-bestanden wanneer u Bootstrap-documenten maakt
  • Bootstrap-componenten die u invoegt
  • Eenvoudige Bootstrap-sjablonen

Zie het Bootstrap-blog om na te gaan wat er in deze Bootstrap-update is opgenomen.

Opmerking:

Deze Bootstrap-update is alleen bedoeld voor gebruikers van Dreamweaver CC 2015 (versies 16.1.0, 16.1.2 of 16.1.3).

Bootstrap-update - december 2015

Met deze update wordt Bootstrap in Dreamweaver bijgewerkt naar versie 3.3.6.

Bootstrap versie 3.3.6 update
Melding over de update van Bootstrap naar versie 3.3.6 (in de handmatige modus)

Na de update geldt het volgende:

• Wanneer u Bootstrap-documenten maakt, is de CSS/JS-bestandsversie 3.3.6.
  • Bootstrap-componenten die worden ingevoegd, zijn van versie 3.3.6.

Opmerking: De eenvoudige sjablonen worden niet bijgewerkt en blijven van versie 3.3.5.