Nieuwe functies in de nieuwste versie van Dreamweaver.

Opmerking:

De update van augustus 2019 (versie 19.2.1) is nu beschikbaar! Deze update verhelpt het probleem waarbij Dreamweaver (versie 19.0 tot 19.2) crasht op nieuwe Windows- en Mac-apparaten als het wordt geïnstalleerd met versie 4.9 of hoger van de Creative Cloud desktop-app.

Belangrijkste functies en kenmerken

Versie van juni 2019 (versie 19.2)

Codeopmaak

Verbeteringen in codeopmaak

De functie voor codeopmaak is nu verbeterd met ondersteuning voor tagbibliotheken die worden gebruikt om voor opmaakregels voor HTML-code in PHP-bestandstypen.

Versie van april 2019 (versie 19.1)

Bootstrap-integratie

Verbetering van de Bootstrap-integratie

In Dreamweaver-versie 19.1 zijn nu Bootstrap-versies 3.4.1 en 4.3.1 geïntegreerd.

Eerdere versies van Dreamweaver