Hoe neem ik contact op met mijn Adobe-beheerder?

Als je contact wilt opnemen met je beheerder, moet je je aanmelden bij je Adobe-account en klikken op Contact opnemen met beheerder. Om veiligheidsredenen kan de Adobe-klantenservice de contactgegevens van je beheerder niet verstrekken.

Een beheerder is de persoon in je organisatie of team die de toegang tot Adobe-producten en -services beheert. Als je Adobe-producten en -services gebruikt via je organisatie, school of team, moet je een beheerder hebben.

Waar kan ik de contactgegevens van mijn beheerder vinden?

Op de Adobe-accountpagina kun je een notitie bekijken die je beheerder voor jou heeft ingesteld. Via deze notitie kun je hulp krijgen wanneer je problemen ondervindt of ondersteuning nodig hebt. Als je een geldig lidmaatschap hebt van Creative Cloud of Document Cloud voor teams/ondernemingen, kun je als volgt de notitie van je beheerder bekijken:

 1. Meld je aan op https://account.adobe.com.

 2. Om toegang te krijgen tot de notities van de beheerder van je organisatie, klik je op Contact opnemen met beheerder voor de betreffende organisatie. Je hebt ook toegang tot deze optie als je klikt op Hulp krijgen op elke pagina.

  In het dialoogvenster Contact opnemen met beheerder staan de notities van de beheerder van je organisatie. Als je lid bent van meerdere organisaties of teams, wordt er één notitie weergegeven voor elke organisatie of elk team indien dit is ingesteld door de beheerder.

  Je kunt de notities van de beheerder ook bekijken door te navigeren naar Lidmaatschappen Lidmaatschap weergeven.

  Opmerking:

  De optie Contact opnemen met beheerder is alleen zichtbaar als de beheerder een notitie heeft ingesteld voor je organisatie of team.

 3. Klik op Gereed om het dialoogvenster te sluiten.

  Notities van beheerder

Met wie kan ik contact opnemen als de optie Contact opnemen met beheerder niet beschikbaar is?

De optie Contact opnemen met beheerder is alleen zichtbaar als de beheerder een notitie heeft geplaatst voor je organisatie of team. Als de optie niet beschikbaar is, kun je contact opnemen met de volgende personen:

 • Je interne helpdesk of technische ondersteuningsteam
 • De bedrijfseigenaar of mede-eigenaar
 • De IT-consultant van je team die het computeronderhoud uitvoert
 • Als je bent ingeschreven via je universiteit of school, vraag het dan aan je docent of de schooladministratie.
Adobe-logo

Aanmelden bij je account