Naam van organisatie

Naam van organisatie is de naam van uw bedrijf, instelling of team, zoals ingevoerd op het moment van aankoop.

Teambeheerders kunnen Naam van organisatie wijzigen als u het teamlidmaatschap rechtstreeks bij Adobe hebt gekocht.

  1. Ga in de Admin Console naar Instellingen > Console-instellingen.

  2. Klik op Bewerken.

    Naam van organisatie

Taal van e-mails

De taal van e-mails is de standaardtaal die u voor uw organisatie kiest voor e-mails over de status van accounts, zoals meldingen over wijzigingen in het lidmaatschap of de vervaldatum van creditcards.

Het systeem controleert eerst de gebruikersvoorkeuren om de meest geschikte taal voor eindgebruikers te kiezen. Als de gebruikersvoorkeuren niet beschikbaar zijn, gebruikt het systeem de instelling Taal van e-mails van de organisatie. Als ook Taal van e-mails niet is ingesteld, leidt het systeem de taal af van de landcode van de organisatie.

Taal van e-mails

U kunt ook een standaardtaal voor e-mails kiezen via de Admin Console. Als u bijvoorbeeld een ondernemingslidmaatschap hebt gekocht, wordt de aankoop voltooid in het Engels. Als het merendeel van uw gebruikers Spaans spreekt, kunt u de Taal van e-mails wijzigen in de Admin Console.

  1. Ga in de Admin Console naar Instellingen > Console-instellingen.

  2. Selecteer onder Taal van e-mails een taal voor e-mails die naar uw gebruikers worden verzonden.

    Taal van e-mails

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid