MENA-edities (talen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika) van Creative Cloud-software worden mogelijk niet weergeven in uw lijst met Creative Cloud-desktopapps vanwege de taalinstellingen van uw app. U kunt MENA-edities van InDesign of Illustrator openen door de taal van uw Creative Cloud-desktopapp tijdelijk te wijzigen naar Hebreeuws of Arabisch. Dit doet u als volgt:

1. Klik op het pictogram  in de taakbalk (Windows) of Apple-menubalk (macOS) om de Creative Cloud-desktopapp te openen.

Als u het pictogram niet ziet, start u de app als volgt:

• Windows: kies Start > Programma's > Adobe Creative Cloud.
    • macOS:Kies Ga > Programma's > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. Klik op het pictogram  in de rechterbovenhoek om naar Voorkeuren te gaan.

Naar Voorkeuren navigeren in de Creative Cloud-desktopapp

Opmerking:

Ziet het scherm er anders uit? U gebruikt een eerdere versie van de Creative Cloud-desktopapp. Klik op de drie verticale puntjes  in de rechterbovenhoek en ga naar Voorkeuren.

Naar Voorkeuren navigeren in de Creative Cloud-desktopapp
  3. Klik in de zijbalk van het dialoogvenster Voorkeuren op Apps.

Opmerking:

Gebruikt u een eerdere versie van de Creative Cloud-desktopapp? Ga naar Creative Cloud > Apps in het dialoogvenster Voorkeuren.

4. Kies uit de lijst met talen Arabisch of Hebreeuws:

• Engels Arabisch -
    • Engels Hebreeuws -
  5. Sluit het dialoogvenster Voorkeuren.

6. Klik in de Creative Cloud-desktopapp op Apps om de lijst met beschikbare software weer te geven.

7. Installeer InDesign of Illustrator door in de lijst met beschikbare software op Installeren te klikken.