Kan geen RAW-afbeeldingen importeren in Lightroom voor mobiel (Android)

Probleem

De Lightroom-app voor mobiel (Android) ondersteunt de bestandsindelingen voor importeren en bewerken die hier worden genoemd. Sinds de 5.3.1-release staat de app het toe om RAW-bestanden die door het Android-besturingssysteem worden herkend als afbeeldingen te importeren, vanwege vereisten voor het Android-besturingssysteem.

Als het Android-besturingssysteem de ondersteuning voor alle RAW-bestanden uitbreidt, kan Lightroom ze detecteren om te importeren. Tot dan kunt u een van de volgende tussenoplossingen gebruiken om RAW-bestanden naar Lightroom te importeren.

Tussenoplossingen

De optie Toevoegen aan Lr gebruiken

Open de foto met uw Android-apparaat of houd de foto ingedrukt in uw galerij. Tik op het pictogram Delen en selecteer Toevoegen aan Lr in de opties in Naar apps delen. Uw foto wordt geïmporteerd naar Lightroom.

Als u de optie Toevoegen aan Lr niet kunt vinden, gebruikt u de app Bestanden om uw foto te zoeken en navigeert u vervolgens naar Toevoegen aan Lr via de bovenstaande methode. Als u de app Bestanden niet heeft, download dan Files by Google.

PTP-modus gebruiken

Sluit uw DSLR of camera rechtstreeks aan op uw Android-toestel en importeer de RAW-bestanden. Zie voor meer details Foto's en video's toevoegen of importeren vanaf een camera die via PTP-modus is verbonden.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account