Update naar Lightroom Classic verwijdert eerdere Lightroom-versies

Opmerking:

Dit probleem is verholpen in de 7.0.1-update naar Lightroom Classic CC van 26 oktober 2017. De optie Oude versies verwijderen in de Creative Cloud-desktopapp is nu standaard uitgeschakeld voor gebruikers die naar Lightroom Classic upgraden. Lees dit blogbericht voor meer informatie.

Opmerking:

Als u Lightroom 6 per ongeluk hebt verwijderd terwijl u een update naar Lightroom Classic uitvoerde, gaat u naar de sectie Lightroom 6 opnieuw installeren.

Probleem

Wanneer u de Creative Cloud-desktopapp gebruikt om eerdere versies bij te werken naar Lightroom Classic, bijvoorbeeld wanneer u van Lightroom 6 naar Lightroom Classic bijwerkt, worden de eerdere versies van Lightroom standaard verwijderd.

Oorzaak

Standaard worden alle eerdere versies van apps verwijderd wanneer u met de Creative Cloud-desktopapp een update uitvoert naar de nieuwste versie. Als u de eerder geïnstalleerde versies van de apps wilt behouden, moet u de standaardupdate-instellingen in de Creative Cloud-desktopapp wijzigen.

Oplossing

  1. Klik in de Creative Cloud-desktopapp op de knop Bijwerken voor Lightroom Classic.

  2. Klik in het dialoogvenster U voert een update uit naar Lightroom Classic op Geavanceerde opties.

  3. Hef selecties van Oude versies verwijderen op.

  4. Klik op Werk bij.

    De Creative Cloud-desktopapp installeert Lightroom Classic terwijl de eerdere versies van Lightroom die op uw computer zijn geïnstalleerd, behouden blijven.

Lightroom 6 opnieuw installeren

Let op:

Als u ervoor kiest terug te schakelen naar Lightroom 6, denk er dan aan dat wijzigingen of bewerkingen die zijn aangebracht in Lightroom Classic niet compatibel zijn met Lightroom 6.

Als u Lightroom 6 per ongeluk hebt verwijderd terwijl u een update naar Lightroom Classic uitvoerde, gaat u als volgt te werk om het opnieuw te installeren:

  1. Verwijder Lightroom Classic van uw computer. Volg de instructies in Creative Cloud-apps verwijderen.

  2. Download het Lightroom 6-installatieprogramma van Photoshop Lightroom downloaden en installeer het opnieuw op uw computer.

  3. Voer de volgende stappen uit om bij te werken naar Lightroom Classic terwijl de versies van Lightroom die eerder zijn geïnstalleerd, behouden blijven.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online