Systeemvereisten | Oudere versies

Photoshop Elements 2020

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller met SSE2-ondersteuning
  • 64-bits versies van Microsoft Windows 10 (aanbevolen versies: 1809 en 1903) of Windows 8.1. (32-bits versie van besturingssysteem wordt niet ondersteund). Windows 7 wordt niet ondersteund.
  • HEIF/HEVC-import wordt alleen ondersteund op Microsoft Windows 10 versies 1809, 1903 of hoger. Meer informatie.
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 6.5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf om toepassingen te installeren, een extra 2.4 GB om alle optionele inhoud te downloaden (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwijderbare flashopslagapparaten)
  • Schermresolutie van 1280 x 800 (op schaalfactor van 100%)
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*
  • Ondersteunde browsers: Microsoft Internet Explorer 9 t/m 11, Mozilla Firefox 4 of hoger, of de nieuwste versie van Google Chrome

macOS

• 64-bits Multicore Intel-processor
  • macOS v10.15, v10.14 of v10.13
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 7.0 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf om toepassingen te installeren, een extra 2,5 GB om alle optionele inhoud te downloaden (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwijderbare flashopslagapparaten)
  • Schermresolutie van 1280 x 800 (op schaalfactor van 100%)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*
  • Ondersteunde browsers: Safari 7.x of hoger, Mozilla Firefox 4 of hoger, of de nieuwste versie van Google Chrome
Opmerking:

U kunt Photoshop Elements 2020 niet installeren op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwijderbare flashopslagapparaten.

* Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie https://www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

De Fujifilm-service voor afdrukken en cadeaus is alleen beschikbaar in de VS.

Photoshop Elements 2019

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller met SSE2-ondersteuning
  • 64-bits versies van Microsoft Windows 10 (aanbevolen met versie 1607 of nieuwer), Windows 8.1, of Windows 7 met Service Pack 1
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 5,2 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije schijfruimte nodig en 2,4 GB extra is vereist voor het downloaden van alle optionele inhoud)
  • Schermresolutie van 1280 x 800 (op schaalfactor van 100%)
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 10 of 9
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*
  • Ondersteunde browsers: Microsoft Internet Explorer 9 t/m 11, Mozilla Firefox 4 of hoger, of de nieuwste versie van Google Chrome

macOS

• 64-bits Multicore Intel-processor
  • macOS X v10.14, v10.13 of v10.12
  • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 6,5 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije schijfruimte nodig en 2,5 GB extra voor het downloaden van alle optionele inhoud)
  • Schermresolutie van 1280 x 800 (op schaalfactor van 100%)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*
  • Ondersteunde browsers: Safari 7.x of hoger, Mozilla Firefox 4 of hoger, of de nieuwste versie van Google Chrome
Opmerking:

U kunt Photoshop Elements 2019 niet installeren op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwijderbare flashopslagapparaten.

* Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie https://www.adobe.com/go/terms_nl). Onlineservices zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

Photoshop Elements 2018

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller met SSE2-ondersteuning
  • 64-bits versies van Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 10
  • 4 GB RAM
  • 5 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije schijfruimte nodig en 2 GB extra is vereist voor het downloaden van alle optionele inhoud)
  • Schermresolutie van 1280 x 800 (op schaalfactor van 100%)
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

macOS

• 64-bits Multicore Intel-processor
  • macOS X v10.11, v10.12 of v10.13
  • 4 GB RAM
  • 5 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije schijfruimte nodig en 2 GB extra voor het downloaden van alle optionele inhoud)
  • Schermresolutie van 1280 x 800 (op schaalfactor van 100%)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

* Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost ('Online services'). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.