Fout: Er is een probleem met Generator.Sluit Photoshop en probeer het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, verwijdert u plug-ins van derden of probeert u Photoshop opnieuw te installeren. kan optreden bij het starten van Photoshop of het gebruik van Generator-functies.

Oplossing 1

Photoshop houdt een logboek bij van Generator-activiteiten. De map waarin dit logboek is opgeslagen, is mogelijk nog niet gemaakt en het maken ervan kan worden voorkomen door machtigingen of andere factoren.

Maak deze map handmatig aan zodat Photoshop de vereiste logbestanden kan maken. Maak een map met de naam Adobe Photoshop [versie] (bijvoorbeeld Adobe Photoshop CC 2017) op de volgende locatie:

• Windows: C:\Users\AppData\Roaming\Adobe\
  • Mac OS: /Users/[uw gebruikersnaam]/Library/Logs/Adobe/

OPMERKING: De Windows AppData- en Mac Library-mappen zijn standaard verborgen. Lees het volgende als u deze mappen zichtbaar wilt maken:

Oplossing 2

Verwijder de plug-in voor de Reflow-generator, die is geïnstalleerd door Edge Reflow.

Om deze plug-in te verwijderen, gaat u naar de onderstaande locatie en sleept u de plug-in Reflow-generator uit de map met plug-ins:

Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-ins\Generator

Mac OS: Applications\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-ins\Generator