U krijgt informatie over het gebruik van Creative Cloud Log Collector Tool bij het oplossen van problemen die u ondervindt met uw Creative Cloud-apps.

Wat is Creative Cloud Log Collector Tool ?

Creative Cloud Log Collector Tool helpt bij het verzamelen van informatie over het oplossen van problemen met uw geïnstalleerde Adobe Creative Cloud-apps.

Het gereedschap genereert een ondertekend ZXP-bestand en u wordt gevraagd dit naar Adobe te sturen. Adobe gebruikt de informatie in het ZXP-bestand om fouten te identificeren en Creative Cloud-softwareproducten te verbeteren. U kunt het ZXP-bestand op elk moment openen om de verzamelde informatie te bekijken. Deze informatie kan uw gecodeerde unieke gebruikers-id van Adobe omvatten, het serienummer van uw product en informatie over foutopsporing en installatielogboeken.

Door Log Collector Tool te downloaden en uit te voeren en het ZXP-bestand naar Adobe terug te sturen geeft u Adobe toestemming de informatie zoals beschreven te gebruiken.

Opmerking:

Log Collector Tool verzamelt geen installatielogboeken voor Acrobat. U kunt het gereedschap echter gebruiken om logboekbestanden voor het download- en licentieproces van Acrobat te verzamelen. Voor meer informatie over het handmatig zoeken naar en interpreteren van de installatielogboekbestanden gaat u naar Installatieproblemen met logboekbestanden oplossen | CC.

Log Collector Tool gebruiken

1. Download Log Collector Tool via een van de volgende koppelingen, afhankelijk van uw besturingssysteem:

2. Voer een van de volgende opties uit, afhankelijk van uw besturingssysteem:

• Windows: dubbelklik op het bestand LogCollectorTool.exe . Geef de locatie op waar u het bestand wilt uitpakken en klik op Volgende.
    • macOS: dubbelklik op het bestand LogCollectorTool.dmg . Dubbelklik vervolgens op het pictogram van Log Collector Tool om Log Collector Tool te openen.
  3. Lees de licentiegegevens die op het scherm verschijnen en klik vervolgens op Doorgaan.

Licentiegegevens van Creative Cloud Log Collector Tool: Windows
    Licentiegegevens: Windows
    Licentiegegevens van Creative Cloud Log Collector Tool: macOS
    Licentiegegevens: macOS

4. Klik op Doorgaan. Log Collector Tool begint met het verzamelen van logboek- en foutopsporingsbestanden op uw computer.

5. De verzamelde logboekbestanden worden in een ZXP-bestand op uw bureaublad opgeslagen. De locatie van het bestand wordt weergegeven op het scherm nadat de logboekbestanden zijn verzameld. Klik op Uploaden (Windows) of Doorgaan (macOS) om de logboeken te delen met Adobe. De logboekbestanden worden geüpload en u ontvangt een bevestigingsmail op uw geregistreerde e-mailadres.

Opmerking:

Als u niet bij Creative Cloud bent aangemeld, neemt u contact op met de Adobe-klantenservice om de bestanden te delen.