Systeemvereisten voor Photoshop op internet

Uw apparaat moet aan de onderstaande specificaties voldoen om met Photoshop op internet te kunnen werken.

Van toepassing op: de versie van september 2023 en later

Minimale en standaardsysteemvereisten

Gebied Minimaal Aanbevolen
Browser

Google Chrome en Microsoft Edge, versie 102 en hoger (64-bits) en Firefox, versie 111 en hoger op een desktop. Controleer als volgt de browserversie op uw systeem:

Edge-ondersteuning | Chrome-ondersteuning | Firefox-ondersteuning

Opmerking: Als u een niet-ondersteunde browser of mobiel apparaat gebruikt, kunt u niet bewerken in Photoshop op internet. U kunt wel nog steeds clouddocumenten bekijken, downloaden en er opmerkingen in plaatsen.

Processor 64-bits processor met 4 of meer cores
Besturingssysteem

Windows, macOS, Chrome OS

Windows 10 (64-bits) en hoger,
macOS 10.15 en hoger
RAM 8 GB
Jaar 2015 en later
Ruimte op vaste schijf 6 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
Adobe Photoshop-dieplink

De web-app uitproberen

Breng uw creatieve visie tot leven met Photoshop die nu beschikbaar is in uw webbrowser, geen download vereist.

Beschikbare taalversies

Photoshop op internet is beschikbaar in de volgende talen:

• Deens
  • Nederlands
  • Noors
  • Fins
  • Zweeds
  • Traditioneel Chinees
  • Eenvoudig Chinees
  • Polski
  • Turks
  • Oekraïens
  • Tsjechisch
  • Hongaars
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • Русский
  • 日本語
  • 한국어
Opmerking:

Photoshop op internet ondersteunt alle talen die in de desktop-app worden ondersteund. RTL-talen worden op dit moment niet ondersteund.

Verwante informatie

Verhoog uw niveau met nuttige bronnen

Hebt u een vraag of idee?

Vragen aan de community

Word lid van onze community om contact te maken, te leren en te communiceren

Bezoek de Adobe Photoshop-community voor inspiratie, tips van experts en oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Kom in contact met ons team en met andere gebruikers om ideeën uit te wisselen, uw creaties te delen, op de hoogte te blijven van de nieuwste functies en aankondigingen, en om feedback te geven.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?