App-instellingen beheren

Leer hoe u app-instellingen opent en uw voorkeuren instelt voor gebruik in Photoshop op mobiele apparaten.

Uw app-instellingen beheren

1. Tik op het pictogram Instellingen () in de rechterbovenhoek van het beginscherm.

Dialoogvenster App-instellingen in Photoshop op iPad

2. Kies in het dialoogvenster App-instellingen een van de instellingengroepen: Algemeen, Invoer, Account, Info, of Debug.

Tik binnen deze instellingengroepen om een gedeelte uit te vouwen en de beschikbare instellingen en opties weer te geven.

3. Werk de instellingen naar wens bij, afhankelijk van uw voorkeuren voor het werken in de app. Sluit het dialoogvenster App-instellingen als u klaar bent. Om een aantal van deze instellingen toe te passen, moet u de app mogelijk opnieuw starten .

Algemeen

Interface

Kleurthema: Kies een donker of licht kleurthema voor de app-interface.

Lettertypenamen in het Engels tonen: Hiermee kunt u de beschikbare lettertypenamen in het Engels weergeven. Deze knop is standaard ingeschakeld. Schakel deze optie uit om de lettertypenamen in de desbetreffende talen weer te geven.

Help

Alle zelfstudies weergeven: Hiermee gaat u naar het deelvenster Leren op het beginscherm waar u Photoshop-zelfstudies kunt verkennen en bekijken in de app.

Bekijk de veelgestelde vragen: Lees veelgestelde vragen over Photoshop. Opent in de standaardwebbrowser van uw apparaat.

Feedback sturen: Tik hierop om een probleem te melden, een functie voor te stellen of een enquête in te vullen in het dialoogvenster Hoe kunnen wij helpen? dat wordt geopend.

Communityforum: Neem contact op met andere community-leden en neem deel aan populaire discussies in Photoshop. Tik om de Adobe Support Community te openen in de standaardwebbrowser van uw apparaat.

Geavanceerd

Voorkeuren herstellen bij het afsluiten: Als u de standaardinstellingen van de app-voorkeuren wilt herstellen, sluit u de app af vanuit de App-schakelaar. Veeg hiervoor van beneden omhoog naar het midden van uw scherm en houd vast totdat de App-schakelaar wordt weergegeven. Veeg vervolgens de app omhoog om af te sluiten.

Alle waarschuwingsdialoogvensters opnieuw instellen: Hiermee worden de standaardwaarschuwingen opnieuw ingesteld. De waarschuwingsdialoogvensters worden indien nodig opnieuw weergegeven.

Verouderde compositie: Schakel de knop Verouderde compositie in als u vindt dat het overvloeien van lagen niet goed werkt.

Clouddocumentlogbestanden exporteren: Tik hierop om uw clouddocumentlogbestanden te exporteren in de Bestanden-app > Op mijn iPad > Photoshop.

Invoer

Aanraken

Aanraakindicator: Schakel deze optie in om het gebied weer te geven waar uw vinger of stylus het scherm raakt. Standaard ingeschakeld.

Aanraaksneltoets: Schakel deze optie in om de aanraaksneltoetsen op het canvas te zien. Voer snel alternatieve acties uit met de geselecteerde tool met behulp van aanraaksneltoetsen. Standaard ingeschakeld.

Dubbeltikken met stylus: Schakel deze optie in om dubbeltikken met de stylus te activeren. Standaard ingeschakeld.

Alleen tekenen met stylus: Schakel deze optie in om aanrakingen van vingers op het canvas te negeren en alleen aanrakingen van de stylus te accepteren. Standaard uitgeschakeld.

Bewegingen weergeven: Tik hierop om een overzicht weer te geven van alle bewegingen die u in de app kunt gebruiken.

Aanraaksneltoetsen weergeven: Tik hierop om een overzicht weer te geven van alle aanraaksneltoetsen die u in de app kunt gebruiken.

Toetsenbord

Alle sneltoetsen weergeven: Tik hierop om een overzicht weer te geven van alle sneltoetsen die u in de app kunt gebruiken.

Account

Profielgegevens

In het gedeelte Account worden de profielgegevens weergegeven die aan uw Adobe-account zijn gekoppeld.

Profiel bewerken: Tik hierop om online naar uw Adobe ID-account te gaan en de accountgegevens van uw Adobe ID te beheren. U kunt bijvoorbeeld uw wachtwoord wijzigen, een profielfoto toevoegen en uw abonnementen bekijken.

Afmelden: Tik hierop om u af te melden bij de app. U moet zich opnieuw aanmelden om de app te kunnen gebruiken.

Clouddocs-logbestanden exporteren: Clouddocs-logbestanden exporteren wanneer dit nodig is. U vindt de geëxporteerde logbestanden in de Bestanden-app > Op mijn iPad > Photoshop op uw iPad.

Creative Cloud-opslag

Beschikbare cloudopslag: Geeft de hoeveelheid cloudopslag weer die beschikbaar is met uw Creative Cloud-lidmaatschap. Een balk geeft de ruimte aan die wordt gebruikt door uw documenten waarvan een back-up is gemaakt in de cloud.

Mobiele gegevens gebruiken voor synchronisatie: Schakel deze optie in om de internetbandbreedte van uw mobiele netwerk te gebruiken om:

• Uw documenten te downloaden vanuit de cloud wanneer u ze opent om ze te bewerken.
  • Uw wijzigingen en bewerkingen te synchroniseren naar de cloud.
  • Onlangs gemaakte documenten te uploaden naar de cloud.

Schakel deze optie uit om alleen via wifi te synchroniseren.

Info

Informatie over Photoshop

Hiermee gaat u naar een korte inleiding over Photoshop en de huidige versiegegevens.

Nieuwe functies

Een koppeling naar de pagina ‘Nieuwe functies in Photoshop’. De pagina wordt geopend in uw standaardbrowser.

Volgen en delen

• Volgen en delen: Volg Photoshop op de sociale platforms en deel uw inspirerende werk met collega-enthousiastelingen.
  • Een beoordeling geven: Laat een recensie achter voor de app voor Photoshop op mobiele apparaten.
  • Deze app delen: Vindt u uw ervaringen met de app voor Photoshop op mobiele apparaten leuk? Deel de app met vrienden!

Verbeteringsprogramma

Help bij het verbeteren van Photoshop door anonieme gebruiksstatistieken en informatie over crashes te delen met Adobe. Persoonlijke informatie of middelen worden niet gedeeld.

• Gebruiksgegevens verzenden: Schakel deze optie in om uw gebruiksgegevens te delen met het Photoshop-team.
  • Crashgegevens verzenden: U kunt crashrapporten verzenden waarmee Photoshop kan worden verbeterd.

Juridisch

Geeft uitleg over de gebruiksvoorwaarden, het privacybeleid en kennisgevingen van derden.

Bijdragers

Toont u een lijst van Adobe-medewerkers die hun steentje hebben bijgedragen aan het creëren van de beste Photoshop-ervaring.