Tips voor het oplossen van problemen en help

U kunt de app van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen, waaronder Photoshop, downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Photoshop en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Klik vervolgens op Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm. Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Begin met basis tips voor het oplossen van problemen met Photoshop om uw problemen op te lossen en aanvullende informatie te vinden.

Mogelijk moet u de Adobe Camera Raw bijwerken, de invoegtoepassing die Photoshop gebruikt om afbeeldingsbestanden te importeren. Bekijk de Creative cloud-bureaubladtoepassing om te zien of er een update beschikbaar is. Als het probleem hiermee niet is opgelost, kunt u meer tips voor het oplossen van problemen krijgen om Photoshop-cameraproblemen op te lossen.

Als u problemen ondervindt bij het weergeven van beelden of als uw computer langzaam is of vastloopt, kan dit het gevolg zijn van een defecte, niet-ondersteunde of incompatibele grafische kaart of grafisch stuurprogramma. Leer hoe u problemen met de grafische processor of het stuurprogramma oplost.

Zie Bekende problemen in Photoshop voor een lijst met huidige, bekende problemen en (tijdelijke) oplossingen.

U moet uw besturingssysteem, uw hardware of uw Photoshop-configuratie kunnen optimaliseren. Leer hoe u Photoshop-prestaties optimaliseert.

Raadpleeg Vastlopen of blokkeren oplossen | Photoshop voor eenvoudige instructies waarmee u veelvoorkomende crash- of blokkeringsfouten in Photoshop kunt verhelpen.

Zie Systeemvereisten Photoshop om te controleren of uw systeemhardware en -software compatibel is met de nieuwste versie van Photoshop.

In Photoshop wordt gebruikgemaakt van de Adobe Camera Raw-invoegtoepassing om afbeeldingen van vele camera's te importeren en te verbeteren. Voor een lijst met ondersteunde camera's, zie Camera's die door Camera Raw wordt ondersteund.

Zie Beschikbare taalversies voor Photoshop voor een volledige lijst met talen die worden ondersteund door Photoshop.

Zie Functieoverzicht in Photoshop voor meer informatie over de nieuwste nieuwe functies en oplossingen in Photoshop.

Zie Adobe Photoshop CS6 Help (PDF) voor hulp en bronnen voor het oplossen van problemen voor Photoshop CS6.

De oudere versies van Photoshop zijn niet gemaakt of getest op het huidige besturingssysteem. Zorg ervoor dat uw computer aan de systeemvereisten voldoet voor uw versie van Photoshop.

Adobe biedt alleen installatieprogramma's voor de huidige apps en de voorgaande hoofdversie van elke app. Onze oudere apps maken geen gebruik van de nieuwste functies, besturingssysteemversies en beveiligingsupdates. Het is raadzaam een gratis proefversie van Creative Cloud uit te proberen.

Ja, u kunt meerdere versies van Photoshop op uw computer tegelijk installeren. Leer hoe u eerdere versies van Photoshop downloadt,, rechtstreeks uit de Creative Cloud-desktopapp.

Community

Meedoen aan de conversatie.