Ondersteunde bestandsindelingen in Photoshop op internet

Meer informatie over de ondersteunde bestandsindelingen in Photoshop op internet.

Elk document dat u maakt of gebruikt in Photoshop op internet wordt standaard opgeslagen als een clouddocument. U kunt uw documenten ook downloaden naar uw lokale apparaat. Photoshop op internet ondersteunt verschillende bestandsindelingen.

Adobe Photoshop-dieplink

De web-app uitproberen

Breng uw creatieve visie tot leven met Photoshop die nu beschikbaar is in uw webbrowser, geen download vereist.

Ondersteunde bestandsindelingen in Photoshop op internet

Typen bestandsindelingen

Ondersteunde bestandsindelingen

Grafische bestandsindelingen die kunnen worden geïmporteerd

• PSD
  • PSDC
  • PNG
  • JPEG
  • TIFF
  • HEIC
  • PSB
  • RAW
  • WebP

Grafische bestandsindelingen die kunnen worden geëxporteerd

• PSD
  • PNG
  • JPEG
  • TIFF
  • WebP

Verwante informatie

Verhoog uw niveau met nuttige bronnen

Hebt u een vraag of idee?

Vragen aan de community

Word lid van onze community om contact te maken, te leren en te communiceren

Bezoek de Adobe Photoshop-community voor inspiratie, tips van experts en oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Kom in contact met ons team en met andere gebruikers om ideeën uit te wisselen, uw creaties te delen, op de hoogte te blijven van de nieuwste functies en aankondigingen, en om feedback te geven.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online