Adobe Sign biedt verschillende manieren waarop uw handtekening kan worden weergegeven wanneer deze op een document wordt toegepast.

• U kunt uw naam typen en het standaardlettertype voor handtekeningen van Adobe Sign gebruiken.
  • U kunt uw handtekening met de muis tekenen.
  • U kunt een afbeelding van uw handtekening uploaden.

Typen

1. Open een document dat moet worden ondertekend en vink het handtekeningvakje aan om uw handtekening toe te passen.

click_to_sign1
  2. Typ de naam die u wilt gebruiken als uw handtekening en klik vervolgens op Toepassen.

Weergave van het handtekeningpaneel met gemarkeerde optie Type

Opmerking:

Nadat u uw handtekening hebt toegepast, slaat Adobe Sign deze op en wordt deze toegepast op alle handtekeningvelden waarop u klikt.

Tekenen

1. Open een document dat moet worden ondertekend en vink het handtekeningvakje aan om uw handtekening toe te passen.

click_to_sign2
  2. Klik op Tekenen boven in het dialoogvenster.

3. Teken uw handtekening en klik op Toepassen.

Weergave van het handtekeningpaneel met gemarkeerde optie Tekenen

Een afbeelding uploaden

Uploaden van een afbeelding van uw handtekening:

1. Meld u aan bij uw Adobe Sign-account en ga naar Account > Persoonlijke voorkeuren > Mijn handtekening (of voer een zoekopdracht uit naar Mijn handtekening)
  2. Klik onder Uw opgeslagen handtekening op de knop Uploaden.
  3. Upload een afbeelding of stempel van uw handtekening.
Weergave van de sectie Mijn handtekening van het tabblad Persoonlijke voorkeuren in Adobe Sign

Opmerking:

De grootte van uw handtekening wordt aangepast om de grootte van het handtekeningveld aan te passen aan elk document.

• Minimaal aanbevolen grootte: 60 pixels hoog en 600 pixels breed.
  • Ondersteunde formaten: JPG, PNG, GIF, BMP.