Tips voor het oplossen van problemen en Help

Algemene taken

Hoe kan ik een document elektronisch ondertekenen?

Elektronische ondertekening van een document is snel en eenvoudig. Kom te weten hoe u een document ondertekent.

Hoe stel ik mijn account in?

Leer hoe u uw account configureert in de snelstartgids.

Hoe kan ik een bestand ter ondertekening verzenden?

Voer de volgende eenvoudige stappen uit om overeenkomsten te verzenden en handtekeningen te verzamelen.

Hoe voeg ik een handtekening en andere velden aan een document toe?

Kom te weten hoe u handtekening- en formuliervelden toevoegt aan een document.

Kan ik een overeenkomst annuleren die ik ter ondertekening heb verzonden, of veranderen wie ondertekent?

Ja. Zie Inhoud beheren om te leren hoe u wijzigt wie er ondertekent, de vervaldatum opnieuw instelt, een overeenkomst annuleert en reminders instelt.

Accountbeheer

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Volg deze eenvoudige stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe kan ik gebruikers toevoegen aan mijn project?

Bekijk deze tutorial om te leren hoe u nieuwe gebruikers aan uw account toevoegt.

Hoe kan ik groepen maken in mijn account?

Groepeeropties vindt u op het tabblad Account. Kom te weten hoe u groepen maakt en beheert in dit korte tutorial.

Kan ik iemand toestaan mijn overeenkomsten weer te geven?

Ja. U kunt uw account delen met anderen. Zie Accounts delen tussen gebruikers.

Biedt Adobe Sign ondersteuning voor Single Sign-On (SSO)?

Ja, als uw bedrijfsnetwerk het SAML 2.0-protocol ondersteunt.Zie Single Sign-On met SAML inschakelen.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums