Tips voor het oplossen van problemen en Help

Algemene taken

Elektronische ondertekening van een document is snel en eenvoudig. Kom te weten hoe u een document ondertekent.

Leer hoe u uw account configureert in de snelstartgids.

Voer de volgende eenvoudige stappen uit om overeenkomsten te verzenden en handtekeningen te verzamelen.

Kom te weten hoe u handtekening- en formuliervelden toevoegt aan een document.

Ja. Zie Inhoud beheren om te leren hoe u wijzigt wie er ondertekent, de vervaldatum opnieuw instelt, een overeenkomst annuleert en reminders instelt.

Accountbeheer

Volg deze eenvoudige stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Bekijk deze tutorial om te leren hoe u nieuwe gebruikers aan uw account toevoegt.

Groepeeropties vindt u op het tabblad Account. Kom te weten hoe u groepen maakt en beheert in dit korte tutorial.

Ja. U kunt uw account delen met anderen. Zie Accounts delen tussen gebruikers.

Ja, als uw bedrijfsnetwerk het SAML 2.0-protocol ondersteunt.Zie Single Sign-On met SAML inschakelen.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums