Er treedt een fout op bij het verzenden van overeenkomsten uit de Salesforce-integratie

De geconfigureerde autorisatie voor de externe toepassing Adobe Sign is ongeldig. Ga naar de beheerpagina van Adobe Sign en autoriseer de Adobe Sign-toepassing opnieuw.Neem contact op met uw systeembeheerder voor hulp.

Adobe Sign-acties

Omgeving

Salesforce-integratie

Oorzaak

De Adobe Sign-toepassing moet opnieuw geautoriseerd worden.

Oplossing

Start de installatiewizard en configureer de account opnieuw met Adobe Sign.

1. Klik op Adobe Sign-beheer > Installatiewizard starten.
  2. Meld u aan bij de Adobe Sign-beheeraccount.

Aanvullende informatie

Opmerking:

Alleen de Salesforce-beheerder kan de wizard uitvoeren.