U kunt snel en gemakkelijk documenten ondertekenen die aan u zijn verzonden met Adobe Sign.

Liever video-instructies?

Bekijk de video

Ondertekenen via e-mailkoppeling

1. Klik op de koppeling in de e-mail Controleren en ondertekenen.

Knop Controleren en ondertekenen
  2. Klik in de velden en voer de gegevens in waarom wordt gevraagd.

3. Klik in het handtekeningveld. Er wordt een pop-upvenster weergegeven.

4. Typ uw naam in de sectie Naam boven aan het pop-upvenster. Controleer de gegenereerde handtekening of klik op het pictogram Tekenen en teken uw handtekening met de muis.

5. Klik op Toepassen

Koppeling voor ondertekenen
  6. Klik op de knop Klik om uw handtekening te plaatsen.

Ondertekenen via de pagina Beheren

1. Ga naar de pagina Beheren.

2. Selecteer het filter Wachten op u in de linkerrail

3. Klik eenmaal op de overeenkomst die u wilt ondertekenen en klik op de knop Weergeven en ondertekenen

overeenkomst selecteren
  4. Klik in de velden en voer de gegevens in waarom wordt gevraagd.

5. Klik in het handtekeningveld. Er wordt een pop-upvenster weergegeven.

6. Typ uw naam in de sectie Naam boven aan het pop-upvenster. Controleer de gegenereerde handtekening of klik op het pictogram Tekenen en teken uw handtekening met de muis.

7. Klik op Toepassen

Ondertekenen
  8. Klik op de knop Klik om uw handtekening te plaatsen onder aan de pagina.