Leren en ondersteuning voor Adobe LeanPrint Enterprise Edition

Beginnersgids

Hoe kan ik beginnen met het gebruik van LeanPrint Enterprise Edition?

Beginnersgids

Handboek

Snelle antwoorden en stapsgewijze instructies.

Handboek


Tips voor het oplossen van problemen en Help

In Adobe LeanPrint gebruiken kunt u lezen hoe u webpagina's en documenten afdrukt uit veel verschillende applicaties.

Momenteel wordt het handmatig toevoegen van printers niet door LeanPrint ondersteund. Printers worden tijdens de installatie toegevoegd. Neem contact met ons op voor hulp als een geïnstalleerde printer niet zichtbaar is. Raadpleeg de Veelgestelde vragen over het dashboard voor antwoorden op andere vragen over de installatie.

Zie de veelgestelde vragen over de LeanPrint-client en de veelgestelde vragen over het LeanPrint-dashboard voor antwoorden op veelgestelde vragen en het oplossen van problemen.

Zie Uw account bij Adobe LeanPrint-dashboard instellen voor informatie over het installeren en configureren van LeanPrint. Dit document bevat twee koppelingen. Als u contact hebt opgenomen met leanprint@adobe.com en een bestelling hebt geplaatst, kunt u de volledige versie installeren. Als dit niet het geval is, kunt u een proefversie voor 30 dagen installeren. Zie Adobe LeanPrint installeren voor hulp bij het installeren van de LeanPrint-client.

Er zijn diverse mogelijke redenen waarom u een updatefout ziet. Zie Foutcodes bij Adobe LeanPrint-updater voor een beschrijving van de foutcodes en mogelijke oplossingen.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en bij het aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Als u een volledige versie van LeanPrint Enterprise Edition wilt bestellen, neemt u contact met ons op via leanprint@adobe.com.

Community

Neem deel aan het gesprek