Zoek eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met aanmelding bij uw Adobe ID-account.

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij het starten van een proefversie of een lidmaatschap, of bij het kopen van een Adobe-app of -service. Gebruik altijd dezelfde Adobe ID om al uw Adobe-lidmaatschappen, -abonnementen en -producten die met één account zijn gekoppeld, bijeen te houden.

Algemene problemen met aanmelden oplossen

Ontdek een aantal eenvoudige oplossingen voor de meest voorkomende aanmeldingsproblemen.

Zijn de Caps Lock- en Num Lock-toets uitgeschakeld?

Caps Lock and Num Lock

Zorg dat Caps Lock en Num Lock uit staan om te voorkomen dat u gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd invoert. Typ uw e-mail en wachtwoord vervolgens opnieuw.

Hebt u uw e-mailadres veranderd of hebt u meerdere e-mailadressen?

Multiple emails

Als u meerdere e-mailaccounts hebt of als u uw e-mailadres sinds uw oorspronkelijke aankoop hebt gewijzigd, probeer dan uw vorige e-mailadres. Als u niet weet welk e-mailadres aan uw huidige lidmaatschap of gekochte product is gekoppeld, neemt u contact met ons op.

Hebt u een andere webbrowser geprobeerd?

Browser conflict

Probeer u aan te melden met een andere webbrowser. Als cookies zijn uitgeschakeld, schakelt u ze in en wist u de cookies en cache van uw browser. (Voor instructies wordt verwezen naar de documentatie van uw browser.)

Probeert u zich aan te melden met uw Facebook- of Google-account?

Signing in with Facebook or Google

Zie om fouten op te lossen die kunnen optreden wanneer u zich aanmeldt met uw sociale account Aanmeldingsfouten met uw sociale account oplossen.

Kunt u zich niet aanmelden bij de Creative Cloud-desktopapp

Creative cloud error

Zie Problemen met Creative Cloud-activeringsfouten oplossen als u zich niet bij uw Creative Cloud-desktopapp kunt aanmelden.

Bent u uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Zie wat u moet doen als u uw Adobe ID of accountwachtwoord vergeet.

Reset password

Wachtwoord vergeten? Probeer uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u de fout 'Het opgegeven e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een account in ons archief' krijgt, probeert u een ander e-mailadres dat u gebruikt. Als u te weten wilt komen hoe u een vergeten wachtwoord opnieuw instelt of uw bestaande wachtwoord wijzigt, leest u Uw Adobe-wachtwoord opnieuw instellen of wijzigen.

Mijn Adobe ID vergeten? Probeer een ander e-mailadres als u meerdere e-mailadressen aan uw account hebt gekoppeld.

Wat te doen als u geen toegang hebt tot het e-mailadres dat aan uw Adobe ID is gekoppeld?

Als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen omdat u niet langer toegang tot uw oude e-mailaccount hebt, probeert u het volgende:

Cannot access email

Weet u het wachtwoord van uw Adobe-account nog?  Als u het wachtwoord weet, kunt u zich aanmelden bij uw Adobe-account en uw e-mailadres wijzigen.
Bent u het wachtwoord van uw Adobe-account vergeten? Als u uw wachtwoord niet weet, neemt u contact met ons op.
Typfout in e-mailadres? Als u een typfout hebt gemaakt toen u uw Adobe ID maakte, neem dan contact met ons op.