Probleem

Wanneer u de optie Bestand > Bladeren in Bridge kiest nadat u een bestand in Adobe Indesign of Adobe After Effects hebt geopend, wordt de Adobe Creative Cloud-desktopapp gestart in plaats van Adobe Bridge.

Betreffende versies

Bridge CC 6.2, Indesign CC 2015.4 en After Effects CC 2015.3

Besturingssysteem

Windows ; Mac OS X

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, werkt u Bridge CC bij naar de nieuwste versie.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid