Is Adobe Designer opgenomen in Acrobat XI Pro en Acrobat DC Pro?

De software van Adobe Designer wordt nu afzonderlijk verkocht en maakt vanaf de release Acrobat Pro Acrobat Pro XI (11) geen deel meer uit van Acrobat Pro. Ga naar de Adobe Designer-productpagina voor details.

Klanten die naar Acrobat Pro XI (11) of Acrobat Pro DC upgraden via een licentiemodel/-programma, komen in aanmerking voor een gratis upgrade naar de nieuwste versie van Adobe Designer.

Wie komt in aanmerking voor een gratis upgrade van Adobe Designer?

De volgende klanten komen in aanmerking voor een gratis upgrade:

Klanten van Acrobat Pro X (10) die een upgrade hebben uitgevoerd naar een van de volgende nieuwere versies van Acrobat Pro XI (11) en/of Acrobat Pro DC in een licentiemodel/-programma:

  • Detailhandel/abonnement: Document Cloud, Creative Cloud voor personen, Creative Cloud voor teams
  • Adobe Buying Program (voorheen AVL – Adobe Volume Licensing Programs): CLP, TLP, VIP, ETLA

De eenmalige Adobe Designer-upgrade is verkrijgbaar in het Engels, Frans, Duits of Japans. In aanmerking komende klanten kunnen kiezen in welke taal ze de upgrade willen ontvangen.

Hoe claim ik mijn Adobe Designer-upgrade?

Wanneer u een upgrade van Acrobat Pro XI (11) of Acrobat Pro DC hebt uitgevoerd, neem dan contact op met de ondersteuningsteams. Uw upgradeaanvraag wordt dan gecontroleerd om te valideren of u in aanmerking komt voor de gratis upgrade naar Designer. Zorg ervoor dat u het serienummer van uw upgrade opgeeft.

  • Scenario #3: Bent u een ETLA-klant (Enterprise Term License Agreement), ga dan als volgt te werk:

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid