Problem: Ingen adgang til genkendelsestjenesten

Når du forsøger at bruge optisk tegngenkendelse (OCR) i en fil, modtager du en fejlmeddelelse om, at Acrobat ikke kunne få adgang til genkendelsestjenesten, fordi genkendelsestjenesten til registrering af papirbaseret tekst ikke blev fundet.

Fejlmeddelelse – ingen adgang til genkendelsestjenesten

Løsning

Du kan løse problemet ved at følge nedenstående trin.

1. Find følgende placering:

C:\Programmer (x86)\Adobe\<Acrobat-version>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

For Acrobat DC skal du f.eks. finde:

C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

2. Kopiér alle filerne i mappen.

3. Find følgende placering, og indsæt de kopierede filer:

C:\Programmer (x86)\Adobe\<Acrobat-version>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture

4. Find den placering, der blev nævnt i trin 1, og kopiér alle filerne igen.

5. Find følgende placering, og indsæt de kopierede filer:

C:\Programmer (x86)\Adobe\<Acrobat-version>\Acrobat\plug_ins

Du kan også prøve at udføre optisk tegngenkendelse vha. værktøjet Enhanced Scans og derefter bruge værktøjet Edit PDF. Du kan vælge værktøjerne via panelet til højre i Acrobat.