Acrobat kan ikke bruge genkendelsestjenesten ved forsøg på optisk tegngenkendelse i Windows

Problem: Ingen adgang til genkendelsestjenesten

Når du forsøger at bruge optisk tegngenkendelse (OCR) i en fil, modtager du en fejlmeddelelse om, at Acrobat ikke kunne få adgang til genkendelsestjenesten, fordi genkendelsestjenesten til registrering af papirbaseret tekst ikke blev fundet.

Fejlmeddelelse – ingen adgang til genkendelsestjenesten

Du kan løse problemet ved at prøve følgende trin i den viste rækkefølge.

Løsning 1: Kopiér filerne fra mappen "iDRS15" til mapperne "PaperCapture" og "plug_ins" i Acrobat

1. Find følgende placering:

C:\Programmer (x86)\Adobe\<Acrobat-version>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

For Acrobat DC skal du f.eks. finde:

C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

2. Kopiér alle filerne i mappen.

3. Find følgende placering, og indsæt de kopierede filer:

C:\Programmer (x86)\Adobe\<Acrobat-version>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture

4. Find den placering, der blev nævnt i trin 1, og kopiér alle filerne igen.

5. Find følgende placering, og indsæt de kopierede filer:

C:\Programmer (x86)\Adobe\<Acrobat-version>\Acrobat\plug_ins

Prøv at udføre optisk tegngenkendelse vha. værktøjet til avancerede scanninger og derefter bruge værktøjet Rediger PDF. (Du kan vælge værktøjerne via panelet til højre i Acrobat.)

Løsning 2: Afinstaller Acrobat, og installer programmet igen

Du kan undertiden løse de opdateringsrelaterede fejl ved at geninstallere Acrobat.

1. Afinstaller Acrobat fra computeren:

1. Åbn dialogboksen Kør ved at trykke på Windows-tasten og R-tasten.
    2. Skriv Kontrolpanel i dialogboksen, og klik på OK.
    3. I Kontrolpanel skal du vælge Program og funktioner og derefter vælge Acrobat på listen over installerede programmer.
    4. Klik på Afinstaller, og følg anvisningerne for at afinstallere Acrobat.
  2. Geninstaller den nyeste version af Acrobat på din computer: