I dette dokument beskrives, hvordan du afinstallerer og installerer Acrobat DC på din computer. (For anden hjælp til download og installation skal du klikke på et relevant link ovenfor).

Afinstallation af Adobe Acrobat DC i Windows

Du kan nemt afinstallere Acrobat DC ved at gå til Windows Kontrolpanel > Programmer og funktioner. Hvis der opstår problemer under afinstallationen, skal du bruge Acrobat Cleaner Tool til at gøre det samme.

1. Afslut Adobe Acrobat DC, hvis programmet kører.

2. Åbn kommandolinjen Kør: Tryk på Windows- og R-tasten samtidigt.

3. I kommandoboksen Kør skal du skrive Kontrolpanel og trykke på OK.

4. I Kontrolpanel skal du klikke på Programmer og funktioner.

5. På listen over installerede programmer skal du vælge Adobe Acrobat DC og klikke på Afinstaller.

Afinstaller Adobe Acrobat DC
  6. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

Klik på Ja for at bekræfte afinstallationen

Når Adobe Acrobat DC er afinstalleret, skal du genstarte computeren.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se Adobe Acrobat DC på listen over installerede programmer i Kontrolpanel > Programmer og funktioner, eller hvis du af andre grunde ikke kan afinstallere, skal du følge instruktionerne i næste afsnit – Afinstaller Acrobat DC på Windows ved hjælp af Adobe Acrobat Cleaner.

Hvis du ikke kan afinstallere Adobe Acrobat DC ved hjælp af Windows Kontrolpanel som beskrevet i det forrige afsnit, skal du bruge Adobe Acrobat DC Cleaner Tool.

1. Afslut Adobe Acrobat DC, hvis programmet kører.

2. Gå til siden, hvor du kan downloade Adobe Reader and Acrobat Cleaner Tool.

3. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene for brug af licensen til værktøjet og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger online

Acceptér vilkårene for brug af værktøjet
  4. Klik på Download Adobe Reader DC and Acrobat DC Cleaner Tool til Windows version 4.0. Filen AdobeAcroCleaner_DC2015.zip downloades.

Klik på linket til at downloade
  5. Pak den downloadet zip-fil ud.

6. Dobbeltklik på filen AdobeAcroCleaner_DC2015.exe for at starte Acrobat Reader DC and Adobe Acrobat DC Cleaner Tool.

Acrobat DC Cleaner Tool
  7. Klik på Næste, og klik derefter på Acceptér for at acceptere Adobes generelle slutbrugerlicensaftale.

8. Vælg Acrobat som det produkt, der skal fjernes, og klik på Næste.

9. (Valgfrit) Hvis du har Acrobat Reader DC installeret og ønsker at beholde filindstillingerne, som deles mellem Acrobat DC og Acrobat Reader DC, skal du vælge indstillingen Bevar Acrobat Reader-arbejdsforløb.

10. Klik på Ryd op.

Klik på Ryd op
  11. Afinstallationsprocessen starter og afsluttes efter et stykke tid. Klik på Afslut, og genstart derefter computeren.

Afinstallation af Adobe Acrobat DC på macOS

Du kan nemt afinstallere Acrobat DC ved hjælp af afinstallationsprogrammet til Acrobat DC via Finder > Programmer > Adobe Acrobat DC. Hvis der opstår problemer under afinstallationen, skal du bruge Acrobat Cleaner Tool til at gøre det samme.

1. Gå til Finder > Programmer > Adobe Acrobat DC, og dobbeltklik på Afinstallation af Acrobat.

Afinstallation af Acrobat DC
  2. Afinstallationsprogrammet beder dig vælge et produkt. Vælg Adobe Acrobat, og klik på Åbn.

Vælg Acrobat DC for at afinstallere
  3. I bekræftelsesdialogboksen for fjernelse af Acrobat DC skal du klikke på OK.

Bekræft for at fjerne Acrobat DC

Bemærk:

Hvis du ikke kan se Adobe Acrobat DC på listen over installerede programmer i Kontrolpanel > Programmer og funktioner, eller hvis du af andre grunde ikke kan afinstallere, skal du følge instruktionerne i næste afsnit – Afinstaller Acrobat DC på macOS ved hjælp af Adobe Acrobat Cleaner.

Hvis du ikke kan afinstallere Adobe Acrobat DC ved hjælp afinstallationsprogrammet til Acrobat som beskrevet i det forrige afsnit, skal du bruge Adobe Acrobat DC Cleaner Tool.

1. Afslut Adobe Acrobat DC, hvis programmet kører.

2. Gå til siden, hvor du kan downloade Adobe Reader and Acrobat Cleaner Tool.

3. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene for brug af licensen til værktøjet og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger online.

Acceptér betingelserne for brug af værktøjet
  4. Klik på Download Adobe Reader DC and Acrobat DC Cleaner Tool til Mac version 1.0. Filen acrobat_ittools_cleaner_p1_061713.zip downloades.

Mac Cleaner Tool
  5. Dobbeltklik på den downloadede fil for at åbne og se indholdet i mappen. I mappen finder du AcroCleanerTool.

Cleaner Tool
  6. Dobbeltklik på filen AcroCleanerTool for at starte Acrobat Reader DC and Adobe Acrobat DC Cleaner Tool.

Acrobat Cleaner Tool
  7. Klik på Næste, og klik derefter på Acceptér for at acceptere Adobes generelle slutbrugerlicensaftale.

8. Vælg Acrobat som det produkt, der skal fjernes, og klik på Næste.

Vælg Acrobat DC for at afinstallere
  9. Hvis du har mere end en version af Acrobat, skal du vælge den version af Acrobat, som skal fjernes, og klikke på Fjern.

Vælg Acrobat og klik på Fjern

Acrobat DC afinstalleres på computeren.

Geninstaller Adobe Acrobat DC

Har du problemer med at installere eller afinstallere Acrobat? Chat med os på Twitter.