Acrobat XI åbnes som prøveversion eller efterspørger et serienummer | Creative Cloud-medlemmer, Acrobat XI-abonnenter

Du er medlem af Creative Cloud eller har et Acrobat-abonnement, men når du åbner Acrobat XI, viser det:

• prøveversionsskærmen og beder dig om at licensere denne software eller fortsætte i prøveversionen.

ELLER

• skærmen med serienummeret og beder dig om at angive et serienummer.

Dette problem kan opstå, hvis Acrobat ikke længere har adgang til licensoplysningerne for medlemskabet eller abonnementet.

Skærm for prøveversion
Skærm for prøveversion

Skærm med serienummer
Skærm med serienummer

Løsning et: Licensér softwaren for at afslutte prøvetilstanden eller meddelelsen om serienummer

Alternativ 1:

1. Tryk på skærmen for prøveversion påLicensér denne software.

2. Angiv det Adobe-id, som er knyttet til dit Creative Cloud-medlemskab eller Acrobat-abonnement.

3. Klik på OK.

Alternativ 2:

1. Tryk på skærmen med serienummeret påTilbage.

2. Klik på Ikke dit Adobe ID.

Log på Adobe
  3. Log på med det Adobe ID, som er knyttet til dit Creative Cloud-medlemskab eller Acrobat-abonnement.

Løsning to: Log af CC-skrivebordsprogrammet (kun for Creative Cloud-medlemmer)

Hvis du logger af og på igen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, burde medlemskabsoplysningerne blive gendannet, så Acrobat åbner fuldt licenseret. Du kan få flere oplysninger om at logge på/logge af på Log af, Log på | Creative Cloud-skrivebordsprogram..