Problem: Adobe PDF-printeren mangler

Nogle gange bliver Adobe PDF-printeren ikke installeret sammen med Acrobat Standard DC-installationen.

Løsning: Reparer Acrobat-installationen, eller tilføj printeren manuelt

Du kan løse problemet ved at prøve følgende løsningsforslag i den viste rækkefølge.

Løsning 1: Reparer Acrobat-installationen

Acrobat DC – eller de ressourcer, det anvender – kan være beskadiget. Prøv at reparere produktet ved hjælp af nedenstående fremgangsmåde.

1. Start reparationen i Adobe Acrobat DC: Vælg Hjælp > Reparer installationen

Reparation af Acrobat-installationen

Løsning 2: Installer PDF-printeren manuelt

1. Klik på Start > Kontrolpanel > Enheder og printere.

2. Vælg Tilføj en printer.

Tilføj en printer
  3. I dialogboksen Tilføjen enhed skal du vælge Tilføj en lokal printer. Hvis den mulighed ikke vises, skal du klikke på Den ønskede printer vises ikke.

Den ønskede printer vises ikke
  4. I dialogboksen Tilføj printer skal du vælge Tilføj en lokal printer eller en netværksprinter med manuelle indstillinger.

Tilføj en lokal printer
  5. Markér muligheden Brug en eksisterende port, og vælg Dokumenter\*.pdf (Adobe PDF) på rullelisten. Klik på Næste.

Brug en eksisterende port
  6. Klik på Har disk. Klik på Gennemse, og åbn mappen C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat <version>\Acrobat\Xtras\AdobePDF

Find mappen Adobe PDF
  7. Vælg AdobePDF.inf på listen. Klik på Åbn og derefter på OK.

Vælg filen AdobePDF.inf
  8. Der er muligvis mange Adobe PDF-konvertere på listen. Tæl seks ned fra toppen, og vælg printeren. Klik på Næste (det kan være nødvendigt at prøve det flere gange, indtil du finder den rigtige konverter, der fungerer sammen med din version af Windows).

Vælg Adobe PDF på listen
  9. Navngiv printeren som Adobe PDF. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.