Create PDF-funktion forårsager en fejl

Create PDF fra Firefox eller Chrome virker nogle gange ikke og resulterer i en fejl:

• Firefox: "Acrobat havde en fejl ved konvertering til PDF"
  • Chrome: Konvertering har status "Downloader for konvertering" efter at have vist Save As dialogboksen.

Løsning: Sørg for, at Acrobat er aktiveret

Forsøg med de følgende trin for at løse problemet:

1. Sørg for, at Acrobat er aktiveret. For mere information, se Find ud af, hvordan du aktiverer eller deaktiverer Adobe-programmer.

2. Åbn Acrobat, og lav en PDF fra enhver fil (Word, Excel, PPT, HTML eller tekst).

3. Forsøg igen at konvertere en HTML-side til PDF fra Firefox eller Chrome.

Bemærk:

Hvis de ovenstående trin ikke virker for dig, og du stadig har problemer med at konvertere til PDF fra Firefox eller Chrome, kan du rapportere problemet til Adobe vha. Funktionen anmodning/Fejlrapporteringsformular.