Lær hvordan du logger på dine Adobe-programmer for at aktivere dem. Lær også, hvordan du logger ud af dine Adobe-programmer for at deaktivere dem og derefter bruge dem på en ny computer.

På hvor mange computere kan jeg aktivere mine programmer? Du kan installere dine programmer på flere computere, men aktivere dem på to computere ad gangen. Se På hvor mange computere kan jeg installere mine apps?

Hvorfor skal jeg aktivere eller deaktivere mine programmer?

Aktivering validerer din softwarelicens ved at kontakte Adobes servere med jævne mellemrum. Hyppigheden afhænger af programmet og dit abonnement.

Når du deaktiverer et program, hører det op med at fungere på computeren. Du kan derefter aktivere programmer på en anden computer eller senere genaktivere dem på den samme computer.

Hvordan aktiverer jeg et program?

1. Sørg for, at computeren har forbindelse til internettet.

2. Åbn det program, du vil aktivere.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på. Din app er nu aktiveret. Ellers skal du vælge en af følgende indstillinger fra menuen Hjælp afhængigt af dit program:

Hjælp Log ind

Log på

Hjælp > Aktivér

Log på

Hvis du ser Log ud i menuindstillingen betyder det, at du allerede er logget ind.

Hvordan deaktiverer jeg et program?

1. Sørg for, at computeren har forbindelse til internettet.

2. Åbn det program, du vil deaktivere, og log ind, hvis du bliver bedt om det.

3. Vælg en af følgende indstillinger fra menuen Hjælp afhængigt af dit program:

Hjælp > Log ud

Log ud

Hjælp > Deaktiver

Log ud
  4. Hvis du vælger Hjælp Deaktiver vælg en af følgende indstillinger (når du bliver bedt om det):

Deaktiver eller deaktiver Activation: Deaktiverer programmet midlertidigt, men opbevarer licensinformationer på din computer.

Deaktiver permanent: Fjerner licensinformationerne fra din computer og kræver, at du indtaster et serienummer for at aktivere igen.

Er du stødt på et problem?

Hvis du stadig har problemer med at aktivere eller deaktivere dine programmer, skal du se et af følgende:

Skifter du til en ny computer?

Hvis du har købt en ny computer og vil overføre dine programmer til den, skal du blot deaktivere dine programmer fra den gamle computer, så du kan bruge dem på den nye computer.

Afinstalleret eller slettet din app?

Afinstallation eller sletning af programmet fra den gamle computer eller formatering af computeren deaktiverer ikke programmet.

Gammel computer er ikke længere tilgængelig?

Hvis computeren, som du installerede produktet på ikke længere er tilgængelig (for eksempel har du mistet computeren eller formateret harddisken, eller harddisken er gået ned), kan du deaktivere dine programmer fra siden kontoadministration. Installer derefter programmerne på den nye computer, og følg instruktionerne på skærmen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har mere end ét Adobe ID, skal du kontrollere, at du er logget på kontoen med det rigtige ID. Log ud, og log derefter ind igen på Creative Cloud-klientprogrammet hvis du ikke er logget ind med det korrekte ID. Få mere at vide under Sådan forhindrer du, at Creative Cloud vises i prøvetilstand efter købet.

Hvis du har mere end ét Adobe ID, skal du kontrollere, at du er logget på kontoen med det rigtige ID. Log ud, og log derefter ind igen på Creative Cloud-klientprogrammet hvis du er logget ind med det korrekte ID. Få mere at vide under Sådan forhindrer du, at Creative Cloud vises i prøvetilstand efter købet.

Når en app afinstalleres på en computer, deaktiveres licensen ikke samtidig. Du kan stadig installere programmet på den nye computer. Når du bliver bedt om at logge ind, skal du følge instruktionerne på skærmen for at deaktivere programmet på den gamle computer.

Har du stadig problemer? Se Fejlfinding ved aktivering og deaktivering.

Oplysninger, der er gemt på din enhed under Activation

Under produktaktiveringen gemmer Activation krypterede oplysninger om din licens på din computer på følgende placeringer:

Programversion

Lagerplacering

Forud til Creative Cloud 2019
Adobe bibliotek
Creative Cloud 2019-eller nyere

For brugere der sikres af operativsystemet, og som har navne, der starter med Adobe og findes på følgende placeringer:

• macOS: Nøglering med loginoplysninger
  • Windows: Legitimationsstyring

Oplysninger sendt til Adobe under aktivering

Følgende typer oplysninger kan blive sendt til Adobe under aktivering:

Identifikatorer (id'er)

• Unikke id'er (genereret af Adobe), som er specifikke for din computer og den licens, som du har købt til programmet. Disse id'er kan ikke bruges til at lokalisere din computer eller identificere dig personligt.
  • Dit Adobe ID, hvis du har logget på Adobe i løbet af installationen, opdateringen eller i forbindelse med brugen af Adobe-softwaren. Adobe ID'et identificerer dig og er bindeleddet til alle de oplysninger, du har videregivet til Adobe under oprettelse eller anvendelse af din Adobe-konto. Hvis du selv eller dit firma anvender en administrator eller anden autoriseret part i denne forbindelse, modtager vi også denne parts Adobe ID.

Oplysninger om operativsystem

• Operativsystemtype og version
  • Lokalversion i brug (sprogvariant og skrivesystem)
  • Lokal computertid (inkl. tidszone)
  • Computerens ID
  • Computerens navn

Programoplysninger

• Programnavn og version
  • Lokalversion i brug (sprogvariant og skrivesystem)
  • Internet Explorer-version

Spørg fællesskabet

Indsend spørgsmål, og få svar fra eksperter.

Spørg nu