Bridge, Apple Silicon og Big Sur | macOS 11

Er Bridge kompatibel?

macOS Big Sur

• Bridge 11.x er kompatibel med macOS Big Sur (version 11), men der er visse kendte problemer.
  • Bridge 10.x og tidligere er ikke blevet testet for kompatibilitet med macOS Big Sur (version 11).

Apple Silicon

• Bridge 11.x  er kompatibel med Apple-enheder med Apple Silicon M1-processor, men der er visse  kendte problemer.

Kendte problemer i Big Sur

Der er følgende kendte kompatibilitetsproblemer i macOS 11 (Big Sur).

Vigtigt! Indtil disse problemer er blevet løst, er det bedst at beholde din nuværende version af operativsystemet, eller teste den nye version i et miljø, der ikke bruges i produktionen, for at sikre, at softwaren og hardwaren er kompatible.

Hvis du oplever problemer, som ikke er nævnt her, kan du give os feedback.

Der vises et forkert ikon i advarselsdialogbokse

Problem

Løsning

Der vises et forkert ikon i advarselsdialogbokse, f.eks. dialogboksen Slet.

Bridge-teamet arbejder sammen med Apple på at løse problemet.

Apple Silicon-kompatibilitet

Bridge 11.x fungerer i Rosetta 2-emuleringstilstand på Apple-enheder med Apple Silicon M1-processor.

Kendte problemer med Apple-hardware

Der er følgende  kendte problemer med Apple Silicon-hardware.

Vigtigt! Indtil disse problemer er blevet løst, er det bedst at beholde din nuværende version af operativsystemet, eller teste den nye version i et miljø, der ikke bruges i produktionen, for at sikre, at softwaren og hardwaren er kompatible.

Hvis du oplever problemer, som ikke er nævnt her, kan du give os feedback.

Der vises et forkert ikon i advarselsdialogbokse

Problem

Løsning

Der vises et forkert ikon i advarselsdialogbokse, f.eks. dialogboksen Slet.

Bridge-teamet arbejder sammen med Apple på at løse problemet.

Arbejdsgange på tværs af programmer fungerer ikke

Problem

Løsning

Arbejdsgange på tværs af andre Adobe-programmer, f.eks. Photoshop, Illustrator osv. fungerer ikke.

Følg disse trin for at løse problemet:

1. Opdater til den nyeste version af Creative Cloud-klientprogrammet
  2. Installer de nyeste versioner af Adobe-softwaren
Bemærk:

Funktionen til gennemsyn i Bridge fungerer ikke endnu i InDesign og InCopy. Bridge-teamet er i gang med at finde en løsning på problemet.

Brugerdefinerede udvidelser fra Adobe Exchange bliver ikke installeret.

Problem

Løsning

Brugerdefinerede udvidelser fra Adobe Exchange bliver ikke installeret.

Bridge-teamet er i gang med at finde en løsning på problemet

Er ældre versioner kompatible?

Nej. Ældre versioner af Bridge blev ikke designet eller testet til at fungere sammen med macOS 11 (Big Sur) eller Apple Silicon M1-processorer.

Ældre versioner bruger 32-bit-komponenter til licensering og installation, så de kan ikke installeres, afinstalleres eller aktiveres efter opgradering til macOS Big Sur.

Hvis du allerede har opgraderet til macOS Big Sur, kan de ældre versioner fjernes vha. Creative Cloud Cleaner.