Systemkrav til Bridge CC juli 2018 og oktober 2017 (8.x)

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Athlon® 64-processor, 2 GHz eller hurtigere
  • Microsoft® Windows® 7 med servicepakke 1, Windows 8.1 eller Windows 10*
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til 32-bit installation; 2,1 GB ledig plads på harddisken til 64-bit installation; plus ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på flytbare flashlagerenheder)
  • 1.024 x 768-skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.†

* Oktober 2017-udgivelsen af Bridge CC understøttes ikke på Windows 10 version 1507.

macOS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.11 (El Capitan), macOS v10.12 (Sierra) eller macOS v10.13 (High Sierra)**
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 x 768-skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.

** Oktober 2017-udgivelsen af Bridge CC understøttes ikke på APFS (Apple File System), der skelner mellem store og små bogstaver.

MEDDELELSE til BRUGERE. Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder tjenesten Adobe Creative Cloud, kan kun anvendes af brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere vilkår og af Adobes online politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Fransk
Fransk**
Hebraisk**
Ungarsk

Italiensk
Nederlandsk
Norsk
Polsk
Portugisisk (Brasilien)
Finsk
Svensk
Tyrkisk

Ukrainian
čeština
Русский
 عربي**
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

** Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade, samt i versionen nordafrikansk fransk (Fransk*) med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til Bridge CC 2017 version 7.0

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Athlon® 64-processor, 2 GHz eller hurtigere
  • Microsoft® Windows® 7 med servicepakke 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til 32-bit installation; 2,1 GB ledig plads på harddisken til 64-bit installation; plus ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på flytbare flashlagerenheder)
  • 1.024 x 768-skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

macOS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.10 (64-bit), Mac OS X v10.11 (64-bit) eller macOS v10.12
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 x 768-skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

**MEDDELELSE til BRUGERE: Internetforbindelse, Adobe-id og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder tjenesten Adobe Creative Cloud, kan kun anvendes af brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere vilkår og af Adobes online politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Fransk
Fransk*
Hebraisk*
Ungarsk

Italiensk
Nederlandsk
Norsk
Polsk
Portugisisk (Brasilien)
Finsk
Svensk
Tyrkisk

Ukrainsk
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade, samt i versionen nordafrikansk fransk (Fransk*) med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til Bridge CC 2015 version 6.3

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Athlon® 64-processor, 2 GHz eller hurtigere
  • Microsoft® Windows® 7 med servicepakke 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til 32-bit installation; 2,1 GB ledig plads på harddisken til 64-bit installation; plus ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på flytbare flashlagerenheder)
  • 1.024 x 768-skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.9, v10.10 (64-bit) eller v10.11 (64-bit)
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 x 768-skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

**MEDDELELSE til BRUGERE: Internetforbindelse, Adobe-id og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder tjenesten Adobe Creative Cloud, kan kun anvendes af brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere vilkår og af Adobes online politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Fransk
Fransk*
Hebraisk*
Ungarsk

Italiensk
Nederlandsk
Norsk
Polsk
Portugisisk (Brasilien)
Finsk
Svensk
Tyrkisk

Ukrainsk
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade, samt i versionen nordafrikansk fransk (Fransk*) med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til Bridge CC version 6.2

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Athlon® 64-processor, 2 GHz eller hurtigere
  • Microsoft® Windows® 7 med servicepakke 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til 32-bit installation; 2,1 GB ledig plads på harddisken til 64-bit installation; plus ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på flytbare flashlagerenheder)
  • 1.024 x 768-skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.9, v10.10 (64-bit) eller v10.11 (64-bit)
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på filsystemer, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flashbaserede lagringsenheder)
  • 1.024 x 768-skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • Der kræves et system, som understøtter OpenGL 2.0
  • Der kræves internetforbindelse og registrering for påkrævet programaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.**

**MEDDELELSE til BRUGERE: Internetforbindelse, Adobe-id og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder tjenesten Adobe Creative Cloud, kan kun anvendes af brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere vilkår og af Adobes online politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Fransk
Fransk*
Hebraisk*
Ungarsk

Italiensk
Nederlandsk
Norsk
Polsk
Portugisisk (Brasilien)
Finsk
Svensk
Tyrkisk

Ukrainsk
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade, samt i versionen nordafrikansk fransk (Fransk*) med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.