Programmer, som benytter Camera Raw 8.4, viser ikke metadata og tillader ikke redigering

Adobe-programmer, som benytter Camera Raw til Mac OS, viser ingen metadata til billeder og tillader ikke redigering af billeder efter opdatering til Camera Raw 8.4.

Løsning: Installer plugin'et Camera Raw 8.4 manuelt

1. Luk de Adobe-programmer, som bruger Camera Raw-plugin'et.

2. Download følgende fil:

Download

3. Når du har fundet den hentede fil, dobbeltklikker du på den for at pakke den ud. Den gemte fil hedder Camera Raw.plugin.

4. Gå til Macintosh HD-mappen.

5. Åbn mappen File Formats.

1. CS6-programmer: Åbn mappen Bibliotek/Application Support/Adobe/Plug-ins/CS6/File Formats.

2. Creative Cloud-programmer: Åbn mappen Bibliotek/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats.

VIGTIGT: Du skal åbne mappen Bibliotek i roden på harddisken – ikke mappen Bibliotek i din brugermappe.

6. Kopiér filen Camera Raw.plugin fra trin 3 til mappen File Formats.

Hvis du både vil benytte Camera Raw til CS6- og CC-programmer, skal du installere Camera Raw-plugin'et i mappen File Formats for begge programmer.

VIGTIGT: Den nye fil overskriver den fil, der er i mappen i forvejen. Det er vigtigt, at der kun er én Camera Raw.plugin-fil i denne mappe.

7. Åbn det program, som benytter Camera Raw-plugin'et.