Se nyhederne i den seneste udgivelse af Adobe Camera Raw.

Bemærk:

Med den nye automatiske opdateringsfunktion bliver dine Creative Cloud-apps nu automatisk opdateret, når en ny version er tilgængelig. Du kan administrere opdateringspræferencer ved hjælp af Creative Cloud-computerappen. Få mere at vide.

Adobe Camera Raw 11.2 | Februar 2019

Februar 2019-udgivelsen af Adobe Camera Raw (Version 11.2) introducerer en ny funktion – Forstør detaljer, tilføjer understøttelse af nye kameraer og objektiver samt løser en del problemer.

Se nedenstående ressourcer for en komplet liste over understøttede kameraer og objektivprofiler:

Forstør fine farvedetaljer i råbilleder

Få bedre kvalitet og en mere præcis gengivelse af fine farvedetaljer i dine råbilleder, især dem fra Fuji X-Trans-sensorer. Få flere oplysninger i Forstør fine detaljer i råbilleder.

Enhance-details-in-raw-images
Få bedre kvalitet af farver i dine råfotos, især til udskrivningsformål.

Adobe Camera Raw 11.1 | December 2018

December 2018-udgivelsen af Adobe Camera Raw (version 11.1) understøtter nye kameraer og objektiver, har fået forbedret ydeevne, styrkede funktioner samt løser en del problemer.

Se nedenstående ressourcer for en komplet liste over understøttede kameraer og objektivprofiler:

Nemmere HDR-panoramasammenfletning

I denne udgivelse af Adobe Camera Raw kan du nu nemt sammenflette HDR-panoramaer med fotos, der varierer i størrelse, brændvidde og retning.

Adobe Camera Raw 11.0 | Oktober 2018

Oktober 2018-udgivelsen af Adobe Camera Raw (Version 11.0) introducerer nye funktioner, tilføjer understøttelse af nye kameraer og objektiver samt løser en del problemer. I det følgende finder du en hurtig introduktion til nye funktioner samt link til ressourcer med yderligere oplysninger.

HDR-panoramasammenfletning i ét enkelt trin

Skab nemt HDR-panoramaer.

Du kan nu sammenflette flere bracketing-billeder for at lave et HDR-panorama – det hele i ét enkelt trin.

Få flere oplysninger i Opret HDR-panoramaer.

HDR-panorama
Lav nemt et HDR-panorama med flere bracketing-billeder.

Dybdeintervalmaske

Dybdeintervalmaskering giver dig mulighed for at bruge dybdeoplysninger i billeder til at foretage præcise markeringer og isolere objekter hurtigere end før. Denne funktion er kun tilgængelig for billeder med dybdemasker, såsom billeder der er taget i portrættilstand med en Apple iPhone 7+, 8+, X og nyere.

depth_range_masking
En indledende dybdemaske lavet i et HEIC-foto, hvorpå kan der påføres justeringer.

Procesversion 5

Adobe Camera Raw har nu som standard en forbedret billedbehandlingsversion. Alle nye billeder, der redigeres i Camera Raw 11, gengives bedre til billeder med høj ISO. Du har også mere bredde, når du bruger negativ tåge, og du kan nemt påføre tåge for at skabe en kreativ effekt.

Få flere oplysninger i Procesversioner i Camera Raw.

Understøttelse af nye kameraer og objektiver

Se nedenstående ressourcer for en komplet liste over understøttede kameraer og objektivprofiler: