Se nyhederne i den seneste udgivelse af Adobe Camera Raw CC.

Oktober 2018-udgivelsen af Adobe Camera Raw (Version 11.0) introducerer nye funktioner, tilføjer understøttelse af nye kameraer og objektiver samt løser en del problemer. I det følgende finder du en hurtig introduktion til nye funktioner samt link til ressourcer med yderligere oplysninger.

Bemærk:

Med den nye automatiske opdateringsfunktion bliver dine Creative Cloud-apps nu automatisk opdateret, når en ny version er tilgængelig. Du kan administrere opdateringspræferencer ved hjælp af Creative Cloud-computerappen. Få mere at vide.

HDR-panoramasammenfletning i ét enkelt trin

Skab nemt HDR-panoramaer.

Du kan nu sammenflette flere bracketing-billeder for at lave et HDR-panorama – det hele i ét enkelt trin.

Få flere oplysninger i Opret HDR-panoramaer.

HDR-panorama
Lav nemt et HDR-panorama med flere bracketing-billeder.

Dybdeintervalmaske

Dybdeintervalmaskering giver dig mulighed for at bruge dybdeoplysninger i billeder til at foretage præcise markeringer og isolere objekter hurtigere end før. Denne funktion er kun tilgængelig for billeder med dybdemasker, såsom billeder der er taget i portrættilstand med en Apple iPhone 7+, 8+, X og nyere.

depth_range_masking
En indledende dybdemaske lavet i et HEIC-foto, hvorpå kan der påføres justeringer.

Procesversion 5

Adobe Camera Raw har nu som standard en forbedret billedbehandlingsversion. Alle nye billeder, der redigeres i Camera Raw 11, gengives bedre til billeder med høj ISO. Du har også mere bredde, når du bruger negativ tåge, og du kan nemt påføre tåge for at skabe en kreativ effekt.

Få flere oplysninger i Procesversioner i Camera Raw.

Understøttelse af nye kameraer og objektiver

Se nedenstående ressourcer for en komplet liste over understøttede kameraer og objektivprofiler: