Adobe Camera Raw og DNG Converter 8.4 og nyere virker ikke med ældre OS-versioner

Camera Raw 8.4 og DNG Converter 8.4 og nyere understøtter ikke længere Mac OS 10.6, Windows XP eller Windows Vista. Hvis du prøver at anvende DNG Converter 8.4 på disse systemer, vises der en meddelelse i installationsprogrammet om, at det kræver Windows 7 eller Mac OS 10.7 eller nyere.

Bemærk: Kameraer, som er blevet eller vil blive udgivet efter Camera Raw og DNG Converter 8.3, understøttes ikke med Mac OS 10.6, Windows XP eller Windows Vista.

Berørte Adobe-programmer

Følgende programmer er kompatible med Mac OS 10.6, Windows XP og Vista. De er også kompatible med Adobe Camera Raw 8.4 og nyere, hvis det er installeret på nyere operativsystemer. Hvis du får automatiske opdateringer af disse programmer på et ældre operativsystem, kan du installere en ikke-kompatibel version af Camera Raw-plugin'et.

• After Effects CS6
  • Bridge CS 6
  • Elements Organizer 12
  • Photoshop Elements Editor 12
  • Photoshop Elements 12
  • Photoshop CS6
  • Adobe Premiere Elements 12

Fjern plugin'et, hvis det har version 8.4 eller nyere, og installer Camera Raw 8.3.

Hvis du har installeret Camera Raw 8.4 eller nyere, skal du fjerne dette plugin og følge anvisningerne nedenfor for at geninstallere Camera Raw 8.3. Hvis DNG Converter 8.4 eller nyere er installeret, kan du geninstallere DNG Converter 8.3 oven på den nyere version.

Download og pak den rigtige version af den nye 8.3-fil ud

1. Højreklik (Windows) eller Ctrl-klik (Mac OS) på den rigtige fil nedenfor.
  2. Vælg overførsel af filen.
  3. Når filoverførslen er færdig, vil du kunne finde den i mappen for hentede filer eller i den mappe, du angav under overførslen.

Vend tilbage til 8.3 i Mac OS

Download

1. Afslut Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 og andre Adobe-programmer, som står på listen.
  2. Når du har fundet den hentede fil, dobbeltklikker du på den for at pakke den ud. Den gemte fil hedder Camera Raw.plugin.
  3. Gå til Macintosh HD-mappen.
  4. Åbn mappen
    1. Elements 12: Bibliotek/Application Support/Adobe/Plug-Ins/Elements 12/File Formats
    2. CS6-programmer: Bibliotek/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats
    • VIGTIGT: Du skal åbne System/Bibliotek-mappen, ikke undermappen Bibliotek i din brugermappe.
  5. Flyt filen Camera Raw.plugin i mappen Filformater til Papirkurven eller til Skrivebordet.
  6. Kopiér filen Camera Raw.plugin fra trin 2, og læg den i mappen Filformater.
    • VIGTIGT: Du må ikke kopiere det nye Camera Raw-ekstramodul og lægge det i mappen Filformater, før du har fjernet den gamle version. Camera Raw kan ikke arbejde, som det skal, med mere end ét ekstramodul i denne mappe.
  7. Åbn Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 eller andre Adobe-programmer, som står på listen.

Vend tilbage til 8.3 i Windows 32-bit Windows XP og Vista

Download

1. Luk Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 og andre programmer, som står på listen.
  2. Når du har fundet den hentede fil, dobbeltklikker du på den for at pakke den ud. Den gemte fil hedder Camera Raw.8bi.
  3. Åbn Denne computer, og dobbeltklik på Lokal disk (C:).
  4. Find mappen
    1. Elements 12: Programmer\Fælles filer\Adobe\Plug-ins\Elements 12\File Formats
    2. CS6-programmer: Programmer\Fælles filer\Adobe\Plug-ins\CS6\File Formats
  5. Flyt filen Camera Raw.8bi i mappen Filformater til Papirkurven eller til Skrivebordet.
  6. Kopiér Camera Raw-ekstramodulet ved navn Camera Raw.8bi fra, hvor den blev gemt i trin 2, og læg den i mappen Filformater.
    • VIGTIGT: Du må ikke kopiere det nye Camera Raw-ekstramodul og lægge det i mappen Filformater, før du har fjernet den gamle version. Camera Raw kan ikke arbejde, som det skal, med mere end ét ekstramodul i denne mappe.
  7. Åbn Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 eller andre programmer, som står på listen.

Vend tilbage til 8.3 i Windows 64-bit Windows XP og Vista

Download

1. Luk Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 og andre programmer, som står på listen.
  2. Når du har fundet den hentede fil, dobbeltklikker du på den for at pakke den ud. Den gemte fil hedder Camera Raw.8bi.
  3. Åbn Denne computer, og dobbeltklik på Lokal disk (C:).
  4. Find mappen:
    1. Elements 12: Programmer(x86)\Fælles filer\Adobe\Plug-ins\Elements 12\File Formats
    2. CS6-programmer: Programmer(x86)\Fælles filer\Adobe\Plug-ins\CS6\File Formats
  5. Flyt filen Camera Raw.8bi i mappen Filformater til Papirkurven eller til Skrivebordet.
  6. Kopiér Camera Raw-ekstramodulet ved navn Camera Raw.8bi fra, hvor den blev gemt i trin 2, og læg den i mappen Filformater.
    • VIGTIGT: Du må ikke kopiere det nye Camera Raw-ekstramodul og lægge det i mappen Filformater, før du har fjernet den gamle version. Camera Raw kan ikke arbejde, som det skal, med mere end ét ekstramodul i denne mappe.
  7. Åbn Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 eller andre programmer, som står på listen.

Hent 8.3-versionen af DNG Converter

Download DNG Converter 8.3:

Du behøver ikke fjerne 8.4-versionen af DNG Converter, før du installerer 8.3-versionen. 8.4-versionen overskriver automatisk 8.3-versionen.